Danmarksmesterskabet i Hearthstone annonceret

Artiklen starter under annoncen
Hvis du kunne tænkte dig at deltage i danmarksmesterskabet i Hearthstone, så læs videre her.

Så er det blevet tid til at kåre Danmarks bedste Hearthstone-spiller.

Det er Copenhagen Flames, der arrangerer turneringen, og der er hele 20.000 kroner i puljen.

– Alt hvad vi har fået af sponsorkroner er gået til præmier. Det er ikke sådan, at vi lige trækker en portion ud til os selv, fortæller direktør for Copenhagen Flames, Steffen Thomsen, til Slash Esport.

Vær med fra starten

Turneringsformatet er udformet af Flames’s egen spiller Erik ‘Inderen’ Kristensen, der ikke selv deltager som spiller. I stedet skal han være kommentator under kampene.

Er Hearthstone nyt for dig, kan du få det allermest basale på plads med vores guide. Den kan du finde lige her.

Hvis du gerne vil spille med, er det en rigtig god idé at deltage ved samtlige kvalifikationsrunder. Det er nemlig her, du skal samle point nok sammen til at blive kvalificeret til semifinalerne.

– Det er nødvendigt at være med i alle – eller i hvert fald næsten alle – runder, hvis man vil lave point nok. Derfor har vi også sat en god sjat penge på højkant ved de enkelte kvalifikationsrunder for at få folk med fra starten, siger Steffen Thomsen.

Selvom turneringen ikke er nogen guldfugl for esportsorganistionen, så tror Steffen Thomsen på, at den slags events er med til at skabe opmærksomhed på esport generelt i Danmark.

– Vi vil gerne give noget tilbage til de communities, som vi selv er en del af. Og så er det sådan set underordnet, om det er Heartstone, Overwatch eller vores andre aktiviteter.

Turneringsstruktur

Turneringen er spredt over syv kvalifikationsrunder, semifinaler og finaler.

Læs også: Kunstig intelligens slår Dota 2-spiller

De seks bedste spillere fra kvalifikationsrunderne kvalificerer sig til finale-eventet, som vil blive afholdt i København 8. Oktober.

Hver uge vil vinderens deck blive vist hos Copenhagen Flames, samtidig med en opdateret stilling af pointene fra kvalifikationsrunderne.

Første runde spilles allerede mandag 21. august, og tilmeldingen er åben.

2 Shares