Danmark vinder FIFA 19 Nordics Invitational

Artiklen starter under annoncen
Sejr i finalen over Norge sender den første landsholdstitel nogensinde til Danmark.

Brøndbys eSports FIFA-hold var i dagens anledning trukket i de rød-hvide landsholdstrøjer, og ligesom i første version af eSuperligaen var holdet ustoppelige.

Holdet består af Daniel ‘Dingo’ Klink Nørremark Kristensen, Frederik ‘Fredberg’ Fredberg og spillende træner Daniel Bodo Barnewitz.

Som skrevet inden, så var Danmark klare favoritter til at tage titlen i den første FIFA 19 Nordics Invitational, og det varen favoritværdighed, de levede op til.

Dagen startede ellers mere afdæmpet med en række kampe, hvor spillerne på samtlige hold viste for lidt af, hvad de kunne. Og sær danskerne havde det svært, og de lagde ud med nederlag til Finland og Sverige. Men en sejr over Norge sikrede dog tredjepladsen i gruppen.

I modsætning til i eSuperligaen, så blev kampene spillet både som single og to mod to, og i finalen var ‘Dingo’ og ‘Fredberg’ en fuldstændigt ustoppelig duo.

Nordmændende fik ikke mange ben til jorden, og efter af have vundet første kamp 2-1, tog danskerne kamp nummer to med 3-1.

‘Dingo’ scorede i overtiden

I 1 mod 1 blev det desværre til et nederlag til Fredberg mod Norge, og derfor skulle det hele afgøres i sidste kamp, hvor Dingo have overtaget controlleren.

Og det gjorde han helt godt. Et mål i 91, minut gav ham 2-1-sejren, og Danmark vinder deres første trofæ i FIFA 19 Nordics Invitational.

9 Shares