FOKUS: Brøndby eSport

Artiklen starter under annoncen
Klubben fra Vestegnen er den eneste, der allerede har lavet store internationale resultater i FIFA, og så finder vi flere af deres tidligere spillere på andre eSuperligahold.

Ligesom OB var Brøndby tidligt med på esportsscenen.

Læs alle fokusartikler med de andre hold nederst i artiklen.

I februar 2017 hentede klubben tre spillere til holdet; Wali ‘Kaz’ Kazmi og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Jesper ‘Pilm’ Prang.

‘Kaz’ spiller nu i Helsingør, ‘Pilm’ har taget turen over til silkeborg, og ‘Marcuzo’ er hentet til FCK’s North fra en periode i Manchester City.-

‘Marcuzo’ nåede at sikre Brøndby deres første FIFA eClub World Cup i 2017, og året efter gentog Fredberg og Fatih Üstün bedriften i den blågule trøje.

Idag finder vi Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg på holdet, og det er dem, der skal sikre Brøndby succes i den første version af eSuperligaen.

Og det går indtil videre glimrende. Brøndby har førstepladsen efter en storsejr over horsens 8-2. De har dog 2 svære kampe at se frem til mod 2 andre ubesejrede hold, i mandag(idag) kl 20:45 mod FC Midtjylland og tirsdag mod Odense Boldklub

Dingo  har en delt topscorer plads med 7 mål på 2 kampe, den deler han med tidligere brøndbymand Fatih Üstün og aftenens modstander Nicklas ‘Niller’ Stensgaard.

Spillerinterview med Daniel ‘Dingo’ Kristensen.
Daniel ‘Dingo’ Kristensen. Foto: Discovery Networks Danmark

Hvad er dit mål for første sæson af eSuperligaen?
Målet for første sæson er at komme med en masse gejst og godt humør som forhåbentlig vil afspejle sig i resultaterne. Jeg håber helt klart på en top 3, som dog bliver afsindigt svært med så mange topklasse modstandere.

Hvad er din stærkeste force som spiller?
Min stærkeste force som spiller er umiddelbart min evne til at variere mit spil alt efter hvilken modstander jeg møder. Derudover er jeg god til at udnytte de forskellige skillmoves i spillet.

Hvilken spiller i eSuperligaen vil du allerhelst slå?
Spilleren jeg aller helst vil slå er uden tvivl Agge. Jeg har gjort det før og tror også på, at det kan lade sig gøre igen.

Hvilken ændring i forhold til FIFA 18 får størst betydning for dig?
Helt klart måden man scorer på, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med. 90% af alle mål ses fra langskud, som i min optik ikke burde være muligt.

Hvad synes du om FIFA 19 kontra nogle af de tidligere udgivelser?
Dette års spil kræver afsindigt meget tilvænning, da der er utallige af nye features, som man skal have indlært.

Hvad er din holdning til, at der kan ske så mange tilfældigheder i et spil som FIFA?
Personligt ser jeg det nærmest umuligt at lave et spil uden nogen form for tilfældigheder. Dog er det lidt for ofte at tilfældigheder afgører kampene mellem gode spillere, hvilket på sin vis ikke er en fair måde at tabe eller vinde på.

Hvad kan man gøre for at undgå at blive ramt af tilfældigheder?
Det man kan gøre er for eksempel at styre kampen så meget som muligt, så det hele tiden er dig der søger tilfældighederne frem for din modstander.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil op på et niveau, hvor man kan spille med mod de bedste i Danmark?
For at blive den bedste må du spille imod de bedste, så simpelt er det.

Brøndby IF – AC Horsens: 8-2 (5-0)
Vejle Boldklub – Brøndby If: 2-4  (1-2)

Kommende kampe

Mandag den 12. november:  Brøndby IF – FC Midtjylland – kl. 20:45 (A stream)
Tirsdag den 13. november:  OB – Brøndby IF – kl. 19:30 (A stream)

Brøndby eSport: https://twitter.com/brondbyesport
Frederik Fredberg: https://twitter.com/fifa_fredberg
Daniel ‘Dingo’ Kristensen: https://twitter.com/Dingoknk

Fokus på eSuperligaen
16 Shares