Brøndby vinder FIFA eClub World Cup

Artiklen starter under annoncen
I weekenden forsvarede Brøndby IF titlen som verdens bedste FIFA klubhold ved verdenmesterskaberne i Paris, med en 7-4 sejr over Team Envy.

Nu når Brøndbys fodboldhold ikke formåede at hive danmarksmesterskabet hjem, kan den blå-gule ledelse så glæde sig over at deres esportsafdeling i FIFA repræsenterer klubben med bravur.

Efter en halvsløj start på FIFA eClub World Cup, fandt duoen Frederik ‘Fredberg’ Fredberg og Fatih ‘FifaUstun’ Ustun mesterskabsformen frem og viste deres verdensklasse.

Stort Comeback

I første kamp var det Fredberg der repræsenterede vestegnen og efter 2x6min måtte se sig slået 1-4 af tyskeren ‘Eisvogel’.

Der var altså et stort pres på FifaUstun, som skulle slå franskmanden Aero i hans eget hjemland. FifaUstun  brillierede med en 6-0 sejr, hvor han blandt andet viste os hvordan et frispark skal tages og i det hele taget hvordan FIFA skal spilles.

Stort tillykke til drengene med titlen og de ca. 158.000 kroner ekstra på lommen

Link til kampen

Mangler du inspiration til god FIFA og er dine frispark også helt ad helvedes til, eller har du bare lyst til at se en fed finale, så klik på linket nedenunder:

 

 

27 Shares