Brøndby første klub til at opruste inden sæson 2

Artiklen starter under annoncen
Daniel Chrøis bliver den første spiller, der skifter klub inden sæson 2 af eSuperligaen.

Der var overordentligt godt gang i svingdøren i de (fleste af de) 16 eSuperligaklubber, kort tid inden første sæson af ligaen gik i gang sidste år.

Nu skal vi så til det igen, for rigtig mange af spillerne har kun lavet aftaler med deres klubber gældende for den Sæson 1.

Den første spiller til at skrifte officielt bliver Daniel Chrøis, der sidste år spillede for Esbjerg.

 

https://www.facebook.com/brondbyesport/videos/1167824736698285

Det blev ikke til playoffs for Esbjerg, men i Brøndby, der vandt eSuperligaen, er ambitionerne store.

– Vi skal selvfølgelig vinde eSuperligaen igen, men jeg vil også gerne vinde noget internationalt og på den måde løfte Brøndby eSport’s niveau. Personligt håber jeg også, at skiftet vil kunne få mig endnu højere op på den individuelle rangliste, fortæller ‘Chrøis’ til Brøndby eSports hjemmeside.

– Som spiller er jeg en fighter. En af mine klare spidskompetencer er at jeg altid kæmper, indtil slutfløjtet har lydt. Jeg har mange comebacks på bagen, og jeg spiller altid indtil sidste fløjt.

Har kigget efter spiller længe

Her fortæller Head of eSport (ja, sådan staver de det altså), Jesper Larsen, at ‘Chrøis’ skal kunne gå direkte ind på holdet.

– Vi har længe kigget på muligheden for at tilknytte en tredje spiller til vores nuværende trup. Det har været vigtigt for os at finde en spiller, der kan gå direkte ind på holdet og være en del teamet med det samme, både på og uden for banen. Chrøis er en utrolig spændende og stabil spiller med et højt bundniveau, hvilket han beviste i den første sæson af eSuperligaen, hvor han for Esbjerg kun tabte tre af sine individuelle kampe. Med sit høje niveau vil han fra dag et kunne supplere vores hold til de kommende opgaver i forbindelse med eksempelvis eSuperliga sæson to.

– Ud over at være en god spiller har det været et vigtigt parameter for os, at Chrøis også uden for banen kan gå direkte ind og være en integreret del af det nuværende set up, hvor vi tror på, at vi med et stærkt team kan opnå de bedste resultater. Som et ekstra plus er Chrøis en rigtig Brøndby-dreng, der bor på Vestegnen og selv har spillet fodbold i Brøndby IF, så han kender klubben og vores værdier. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde med Chrøis og ser frem til at have ham på vores hold, siger Jesper Larsen.

7 Shares