AGF henter to nye spillere

Artiklen starter under annoncen
I jagten på resultater henter AGF Esport nu mere erfaring ind på organisationens CS:GO hold. Det sker i bestræbelserne på øge hastigheden i indfrielsen af AGF Esports sportslige ambitioner og målsætninger.

Følgende er en uredigeret pressemeddelelse fra AGF Esport.

Der er sket meget siden AGF Esport blev lanceret i januar 2018. Nye spillere er kommet til. Turneringer er tabt og vundet og organisationen har kunne præsentere flere nye partnere. Ud over den oprindelige medstifter; Systematic, står der således nu også KöD og Hungry.dk på AGF Esports trøjer, ligesom AGF Esport har indledt samarbejde med andre mindre sponsorer.

Det er også blevet til deltagelse i mange mindre turneringer, hvor både AGF Esports FIFA hold og CS:GO teamet har hentet værdifuld erfaring for organisationens unge talenter.

Nu kommer der endnu mere erfaring ind på AGF Esports CS:GO hold i skikkelse af 23-årige Andreas ‘blaq’ Elversøe og 24-årige Jeppe ‘CeyL’ Christensen – sidstnævnte er hentet fra den tyske organisation, DarkOrigin. Senere på sommeren håber AGF Esport at tilføre yderlig en spiller.

De nye spillere skal supplere de unge talenter på CS:GO holdet i bestræbelserne på at opnå AGF Esports målsætning om, at CS:GO holdet inden for tre år skal kunne begå sig på internationalt niveau.

– Grundværdien i AGF Esport er stadig udviklingen af talenter. Men det skal gå hånd i hånd med de sportslige resultater og opnåelsen af vores målsætninger. Derfor ønsker vi nu at styrke CS:GO holdet betragteligt med to nye gode spillere, der har mere erfaring end resten af holdet. Vi udvikler os hele tiden og vi vil nu skubbe på den positive udvikling, så vi kan nå vores mål, siger direktør for AGF Esport. Dan Jessen, der ser store fordele i forhold til AGF Esports grundværdi om talentudvikling, at der nu kommer lidt mere erfaring på CS:GO holdet.

– Det er vigtigt, at de unge spillere har nogen at læne sig op ad – de kan ikke udvikle sig alene. Så på mange områder bliver de her tilføjelser en styrkelse af vores hold og hele vores organisation, og med vores træner Rasmus Møller Thomsen i spidsen, så er vi trygge ved, at vi godt kan skrue op for erfaringen – uden at gå på kompromis med vores værdier og talentudviklingen, tilføjer Dan Jessen fra AGF Esport.

5 Shares