PGI dag 2: Larsen med to chiken dinners – Flames’ nedtur fortsætter

Artiklen starter under annoncen
Welcome to South George med danske Mathias ‘Larsen’ Winther Larsen på holdet stjal rampelyset på dag to af PUBG Global Invitational-kvalifikationen i Leicester.

De bedste hold i Europa mødes i disse dag i Haymarket Theatre i Leicester, England, hvor der er tre kvalifikationspladser på spil til PUBG Global Invitational, der spilles i Berlin sidst i juli.

Og dagen bød på storspil fra Mathias ‘Larsen’ Winther Larsen. Han var sidste mand levende på map syv (nummer to på dagen), og også mappet efter vandt hans hold Welcome to South George – det, vi tidligere kendte som Team Kinguin.

Dagens imponerende resultater bringer Welcome to South George op på en samlet andenplads i turneringen, og de står nu rigtig godt inden sidstedagen i morgen, hvor de resterende fem maps skal spilles.

Nedtur på nedtur

Copenhagen Flames havde inden turneringen spillet ekstremt godt, men på førstedagen faldt de helt sammen og sluttede sidst. I dag lykkedes det for Flames at hente en enkelt tredjeplads i runde syv, men desværre var der ikke mange andre lyspunkter på dagen.

Copenhagen Flames fik dog en del kills i dag. Syv styks i både runde syv og ni, og sammen med en ottendeplads også i runde ni var det nok til at snige sig væk fra sidstepladsen op som nummer 17.

Team Elgiganten havde en blandet dag med placeringer som nummer 11, 4, 19, 10, og de ligger nummer syv inden søndagens kampe.

10 Shares