Ny Hearthstone-verdensmester bliver norsk

Artiklen starter under annoncen
Den 28. april fik verden en ny verdensmester i Hearthstone og han kommer fra vores naboland, Norge.

Casper ‘Hunterace’ Notto repræsenterer til dagligt den nordiske organisation Nordavind, hvor også danske Frederik ‘FreddyB’ Bohé er repræsenteret.

Casper Notto kunne efter 3 dages Hearthstone i Taipei City, Taiwan, løfte trofæet og kalde sig verdensmester, efter at have slået tyske ‘Viper’ 3-2.

– De siger sikkert dette hvert år, men jeg er overbevist om at dette års HCT World Championship er det stærkeste felt nogensinde, sagde Casper Notto til playhearthstone.com inden turneringen.

Om det var det stærkeste felt nogensinde vil vi lade være usag. Én ting er dog sikker, og det er at Casper Notto endte med førstepladsen, og vandt 250.000 dollars.

Tæt på at ryge ud i gruppespillet

Casper ‘Hunterace’ Notto kvalificerede sig til Hearthstone verdensmesterskaberne 2019 ved at blive den bedste på ladderen i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Det var dog ikke fordi han kom helt smertefrit til finalen. Allerede i gruppespillet var der problemer og han mødte polske ‘A83650’ i en afgørende kamp.

Her kom nordmanden bagud 2-0, før han med sin Shudderwock Shaman,  Tempo Rouge og Conjuror Mage deck kunne slå ‘A83650’s Warlock deck.

I den endelige finale mod ‘Viper’ bølgede det frem og tilbage indtil ‘Hunterace’ kunne slå endnu en Warlock med sit Shaman deck.

slashesport dk hearthstone verdensmesteren bliver norsk
Hunterace’s decklist for the HCT 2019 World Championship. BIllede: playhearthstone.com
Turen går til Las Vegas

‘Hunterace’ skal fra den 17. maj deltage i GrandMasters 2019 sæson 1. Ligesom til verdenmesterskaberne, er der heller ikke en dansker med her.

Vi har dog en del kvalificerede danskere til Masteren i Las Vegas til juni.

Først var det Christian ‘Balorix’ Rasmussen og Nikolaj Høj ‘NikolajHoej’ Nielsen, der kunne begynde at kigge efter flybilletter. Derefter fulgte den norske verdensmesters holdkammerat ‘FreddyB’.

Til sidst blev det til en hel gruppetur til Vegas, hvor seks danskere skal kæmpe om førstepladsen og en samlet pengepræmiepulje på 250.000 dollars.

27 Shares