‘Larsen’ kvalificeret til PGI 2018 Berlin med en andenplads i Leicester

Artiklen starter under annoncen
Mathias ‘Larsen’ Winther Larsen og Welcome to South George spiller sig til en andenplads i Leicester, hvilket sikrer dem kvalifikation til PGI 2018.

I tre dage har 20 af Europas bedste hold kæmpet om pladser til kvalifikationen til PUBG Global Invitational, og to dages storspil var nok for Mathias ‘Larsen’ Winther Larsen og Welcome to South George til

Andenpladsen blev grundlagt på andendagen, hvor danskeren var sidste mand i runde syv. Og da Welcome to South George, der tidligere var kendt som Team Kinguin, også vandt runde otte var der for alvor mulighed for at springe frem i tabellen.

Efter førstedagen var der ellers ikke meget, der tydede på, at ‘Larsen’ skulle indløse en billet til Berlin, hvor hovedturneringen spilles.

De kæmpede sig fra en 15. plads op som nummer 11 i løbet af fredagens fem runder, men det var som at se et helt nyt hold om lørdagen.

De to chicken dinners og en andenplads trak for alvor i den rigtige retning, og holdet sluttede dag to som nummer to.

Og det flotte spil fortsatte i dag, søndag.

Lidt hjælp fra Team Liquid

På forhånd lå det til at blive en kamp mellem Team Liquid, Welcome to South George og Pittsburgh Knights, og det var da også de tre hold, der delte kvalifikationspladserne mellem sig.

Liquid førte inden dag tre, men mens Welcome to South George tog en chicken dinner i runde 12, fik Liquid en 18. plads uden kills. Det sendte dem med det samme ned som nummer tre og ‘Larsen’ op som nummer et.

Den plads holdt Welcome to South George lige indtil sidste runde på trods af en 18. i runde 19. Her overhalede Liquid ved at slutte turneringen af med deres sidste chicken dinner.

Flames slutter i bunden

Turneringen har været en stor skuffelse for Copenhagen Flames, der havde vist rigtig godt spil inden turneringen. Holdet endte blandt de sidste fem i syv ud af 15 runder, og må tage hjem med en 18. plads.

Turneringens sidste dansker, ‘iSavage’ fra Elgiganten Gaming, ender i den bedste halvdel uden at kvalificere sig. Fem top-5 placeringer er nok til en 7. plads.

5 Shares