Flames løfter sløret for samarbejde med IO Interactive

Artiklen starter under annoncen
Copenhagen Flames indgår samarbejde med IO Interactive. Det fortæller Steffen Thomsen torsdag til Slash Esport.

Det danske spilfirma bag megatitlen Hitman inviterer Copenhagen Flames ind i deres lokaler i København, og derfra skal begge firmaer i fremtiden drives.

Det fortæller Steffen Thomsen, ejer af Copenhagen Flames, til Slash Esport.

Plads til offline klubkultur

Der er nogle logiske fordele for et spilfirma, der gerne vil træde ind på esportscenen, men hvad kan de tilbyde, som gør samarbejdet interessant for jer?

– Der er så mange synergier, men det at have en base i København, egne lokaler hvor vi kan opbygge den kultur i klubben, vi gerne vil have, er enormt vigtigt. Især i en primært online branche. Herfra kan vi optimere spillernes forhold, drive vores akademi og skabe det bedste content. Det er bare en verden til forskel, siger Steffen Thomsen til Slash Esport.

Skaber vej for nye partnere

– At være forbundet med et brand som IOI og deres community øger vores brands værdi og skaber muligheder for nye partnerskaber, der muliggør alle de forretningsmæssige og sportslige initiativer, vi vil igangsætte og er i gang med.

Det bliver både administration, pro bootcamping samt academy-projektet “Light the Fire”, der får glæde af den nye location.

I en pressemeddelelse skriver Hakan Abrak, direktør for IO Interactive.

– Esport har gennemgået en fantastisk udvikling i de seneste få år og vi tror, esport vil spille en stadig større rolle i spilindustrien – og også for traditionel sport i de kommende år. Steffen og Copenhagen Flames er ekstremt passonerede omkring det, det laver, og hvorfor de før det, og vi deler mange af de samme værdier og visioner for fremtiden. De faktorer får partnerskabet til at føles som et perfekt fit.

41 Shares