Flames vinder efter dobbelt overtid: – Det var en super fed kamp at spille

Artiklen starter under annoncen
Copenhagen Flames vinder fredag aften kvalifikationen til LOOT.BET Hotshot Series Season 3.

Det gik helt som håbet for københavnerne, da de torsdag og fredag spillede kvalifikation til onlineturneringen LOOT.BET Hotshot Series Season 3.

Allerede inden kampen var de kvalificerede til hovedturneringen, da kvalifikationen gav to pladser, og de to finaledeltagere Copenhagen Flames og finske SJ spillede altså kun får æren og en forskel i de to pengepræmier på henholdsvis 1250 og 750 dollars.

Lige så klart, som Copenhagen Flames taber første map, Train, vinder de map nummer to, Overpass, og så skal det hele afgøres på Mirage.

– Det var en super fed kamp at spille, vi blev ødelagt på første map, som vi ellers plejer at være ret stabile på, og så kommer vi ellers lige så stærkt tilbage på vores eget map. Sidste map var virkeligt tæt og mange runder gik frem og tilbage! Men vi er super glade for sejren, og at vi ender en lang dag med et godt resultat, fortæller in-game leader ved Copenhagen Flames, Rasmus ‘HooXi’ Pallisgaard, til Slash Esport

Tredje map lægger ud med en vild pistolrunde!

Dobbelt overtid

Længe ser det meget overbevisende ud, men selvom københavnerne er foran både 10-3 og 14-5, så ender det alligevel med at blive overordentligt spændende. Flames må tage to eco-runder i streg, og selv med god økonomi i sidste runde SJ kommer helt op på 15-15 og sikrer dermed overtid.

Igen kommer Flames foran, og igen henter SJ dem. 18-18, og vi får en dobbelt overtid.

Her har Copenhagen Flames til gengæld fået samlet tankerne, og de vinder tre runder i træk og efterfølgende finalen 22-20.

Nu står Flames foran en turnering, hvor modstanden må forventes at være hårdere.

– I forhold til hovedturneringen forventer jeg at vi stepper op og tager det til det næste niveau, hvilket det også kommer til at kræve. Der er super mange gode hold med. Jeg føler ikke vi kan tillade os at forvente at vinde det hele, men at lave en masse skade som minimum. Ellers må vi bare vente og se på hvilke modstandere vi har, siger Rasmus ‘HooXi’ Pallisgaard.

Ambush sendt ud i semifinalen

Det var ellers lige ved at være blevet til en ren dansk finale.

Tidligere på dagen havde finnerne taget finalenpladsen – og dermed kvalifikationen – med en 2-1 sejr over danske Ambush, der dermed netop ikke kommer med til LOOT.BET Hotshot Series Season 3.

HooXi tager sagen i egen hånd og lukker runden med fire kills

 

Også AGF Esport var inviterede til kvalifikationsturneringen, men de røg ud i første runde til AKOPALIPSA.

 

 

48 Shares