Banned under VM i Fortnite: Kvaller til VM alligevel

Artiklen starter under annoncen
To Fortnite-spillere har kvalificeret sig til VM, selvom de tidligere blev smidt ud af tuneringen for at snyde. 

Når det kun giver to ugers ban at blive taget i snyd, er det intet problem at kvalificere sig senere.

Det er realiteten for de to Fortnite-spillere Damion ‘XXiF’ Cook og Ronald ‘Ronaldo’ Mach, der for fem ugen siden fik to uges ban af Epic Games for at have snydt i kvalifikationen til det kommenden verdensmesterskab i Fortnite.

Det skriver blandt andre Polygon og Daily Esports.

Følger du med i professionel Fortnite, og vil du gerne sprede din viden ud til andre, så søger vi på Slash Esport frivillige skribenter til netop Fortnite! Send en mail på lasse@slashesport.dk eller en besked på vores Facebook, Twitter eller Instagram allerede i dag!

Byttede kills

Det var i weekendens duo-kvalifikation, at de to spillere sikrede sig deres plads videre med en samlet tredjeplads. Og det var bare fem uger tidligere, at de havde mistet deres kvalifikationsplads ved at blive taget i at snyde.

Spillerne blev taget i at bytte kills med et andet hold.

Det har undret Fortnite-communitiet, hvorfor Damion ‘XXiF’ Cook og Ronald ‘Ronaldo’ Mach overhovedet snød, idét de betragtes som nogle af de bedste spillere i verden, hvilket weekendes kvalifikation også viste.

Kritik fra pro-spillere

At de to spillere kan deltage i turneringer, efter deres ban er overstået, har ikke løftet mange øjenbryn. Men at de ligefrem har kunnet kvalificere sig til den selv samme turnering, som de blev kylet ud fra tidligere, det har fået både streamers og professionelle spillere til tasterne.

En af dem er Fortnite-streameren ‘DrLupo’, der har svært ved at se det fair i, at ‘Xxif’ og ‘Ronaldo’ vil være at finde til verdensmesterskabet.

Noah ‘Vivid’ Wright, der er professionel spiller hos Team Liquid er heller ikke videre tilfreds med situationen.

https://twitter.com/VividFN/status/1135330580147494913

Finalerne spilles 26. til 28. juni, og det bliver altså med deltagelse af Damion ‘XXiF’ Cook og Ronald ‘Ronaldo’ Mach.

Ud over de to cheaters deltager også en enkelt dansker. Det er Konrad ‘Skram’ Skram, der kvalificerede sig i duo sammen med makkeren ‘Mexe’.

82 Shares