Ambush henter to topspillere: Du kan blive den næste

Artiklen starter under annoncen
Hvis du lige er en tand bedre end de fleste til PUBG, har du nu muligheden for at komme på squad med Malte ‘Maltefar_2c1c’ Riis og Mathias ‘Skurklol’ Diekmann fra Ambush Esport.

Ambush Esport udvider holdkortet og inviterer nu endnu flere indenfor.

Holdet har skrevet kontrakt med to af Danmarks bedste Playerunknown’s Battleground-spiller; nemlig Malte ‘Maltefar_2c1c’ Riis og Mathias ‘Skurklol’ Diekmann.

– Vi har i den grad stemplet ind på PUBG scene ved at hente to af Europas allerbedste PUBG-spillere, siger organisationens ejer, Zouheir Chreih, til Slash Esport.

Modne og sympatiske spillere

Han lover, at både talent og indstilling er på plads, når de to tørner ud for Ambush.

– Grunden til, at det blev Malte og Mathias, har naturligvis noget med deres evner at gøre, men endnu mere vigtigt er det, at kemien er der. Vi har allerede et godt grundlag for fælles mål og delmål, og vi er klar på at vokse sammen. Desuden kan de identificere sig selv med mange af vores værdier, og vi kan derfor identificere os med dem. Det bliver en fornøjelse at have to modne og sympatiske personer hos Ambush Esport, fortæller Zouheir Chreih.

PARTNERNYT:Det er vores glæde at præsentere Gametimedk som organisationspartner for Ambush Esport. Aftalen med G4ME…

Slået op af Ambush EsportMandag den 12. februar 2018

Spil med de bedste i Parken

Og nu bliver det altså muligt at komme til at komme på squad med de to PUBG-spillere.

Fredag 23. februar er der nemlig try-outs i et spritnyt esportscenter, der kommer til at ligge i Telia Parkens lokaler på Østerbro i København.

Centeret hedder G4ME TIME og kommer til at indeholde mere end 300 computere, viewing area, vip-rum og meget mere. Det åbner officielt samme dag, og der beliver derfor fuld drøn på eventet.

Der er 75 pladser til Ambush Esports try-out, så det er med at få sig tilmeldt, hvis man har muligheden for at komme forbi Østerbro på fredag.

Du kan læse mere samt reservere plads her.

135 Shares