Astralis gør rent bord på førstedagen i Madrid

Artiklen starter under annoncen
Med sejre over NiP og Giants har Astralis det bedst mulige udgangspunkt inden lørdagens kampe i Madrid.

Pressemeddelelse fra RFRSH

En overbevisende førstedag ved BLAST Pro Series Madrid sender danske Astralis til tops i stillingen. To sejre ud af to mulige blev det til, da man først slog svenske NiP 16-8 og derefter det lokale islæt fra Giants Gaming 16-7. Sidstnævnte resultat var på banen, Nuke, som man nu har sejret på i imponerende 31 turneringskampe i træk.

Mod NiP kom danskerne godt fra start og så sig sidenhen aldrig tilbage. Mod Giants var der anderledes slingren i valsen, men efter en overraskende 0-4 start, vendte Astralis kampen på hovedet og kørte den hjem i vanlig stil.

Slår de første kvalificerede

Modstanderne på det andet map var Vodafone Giants som har kvalificeret sig til BLAST Pro Series som det første hold nogensinde.

Lige som det så ud til at Vodafone Giants skulle være dem der knækkede halsen på Astralis Nuke dominans med en selvsikker 4-0 til det portugisiske hold, tog Astralis hurtigt kontrollen tilbage og sejrede overbevisende 16-7.

– Det var lige den start, vi havde håbet på. Efter vores knap så heldige turnering i Miami, var det fedt at komme tilbage på rette spor, og nu skal vi bare sørge for at holde momentum lørdag. Vi er sultne efter sejr, men selvom titlen er målet, tager vi én kamp ad gangen siger Danny ‘zonic’ Sørensen, træner, Astralis

Nu venter NAVI, ENCE og Cloud9

– Det bliver vildt i arenaen, tror jeg. Vi fik en lille forsmag i dag, og især de tilrejsende portugisere var vilde. Vi så også flere Astralis-trøjer iblandt, både på lokale fans, men også danskere, der er taget hele vejen hertil. Det betyder alt for os, og drengene tager det helt sikkert med sig ind i kampene.

Det danske hold ligger komfortabelt i førersæddet til BLAST Pro Series Madrid som det eneste hold der har vundet alle deres gruppekampe indtil videre. Lørdag venter de resterende hold, NAVI, ENCE og Cloud9 inden en eventuel finale.

Turneringen kan ses lørdag fra 14:30 på TV 2 ZULU, TV 2 Play eller på stream: twitch.tv/blastproseries

Der er 250.000 dollars på spil, hvoraf 125.000 dollars går til vinderen.

67 Shares