Red Bull organiserer stor 1v1 turnering i League of Legends

Artiklen starter under annoncen
Onsdag annoncerede Red Bull “Player One” 2019. 25 lande fra hele verden skal dyste i finalerne i São Paulo. De danske kvalifikationskampe afholdes i samarbejde med LeaguesGG og Copenhagen Flames.

Kvalifikationskampene, der skal finde den danske repræsentant, begynder allerede 23. marts og bliver afholdt og organiseret af LeaguesGG, Copenhagen Flames og selvfølgelig Red Bull selv.

– Det her er et forsøg på at give spillerne mulighed for at komme videre i karrieren. Det er også en mulighed for os at finde ud af om der er nogle gemte talenter derude som ikke er blevet opdaget endnu.

Det fortæller Mathias Horn fra LeaguesGG til Slash Esport.

Det er værd at nævne, at der tidligere har været et samarbejde mellem Riot Games og Red Bull, og at Riot og forskellige organisationer har haft scouts og coaches til at overvære turneringerne. Mathias nævner også at de arbejder sammen med Riot angående LCD. Der er derfor en god chance for at der er karriere muligheder i at deltage for pro-spiller aspiranter!

– Det har været mega fedt at kunne arbejde sammen med Red Bull, der laver en masse spændende ting, siger Mathias Horn.

– De er jo virkelig kendt for at støtte esporten lokalt. Vi er rigtig glade for at kunne få lov til at stå for det her sammen med Copenhagen Flames. Vi ser allerede at der er mange af vores spillere fra LCD der har tilmeldt sig og det lover at blive en spændende omgang, siger Mathias Horn.

Brasilienrejse til vinderen

Præmien til vinderen af de danske kvalifikationer er en tur til Brasilien med kost og logi fuldt betalt af Red Bull. Du får ydermere lov til at få en gæst med! Finalen bliver afholdt omkring nytår, hvor en tur til det tropiske Brasilien ville være godt for D-vitaminerne!

Desuden får man æren af at repræsentere Danmark i turneringen, og hvis du overvejer en karriere som professionel spiller, er det også værd at nævne, at turneringen vil blive set af talent-scouts og coaches i branchen. Det er måske din mulighed for at blive opdaget.

LeaguesGG har allerede en lille promoveringsvideo ude som du kan se her samt få mere specifik information om turneringen.

Interesseret i at deltage? Læs videre.

Med hensyn til de praktiske detaljer, så bliver kvalifikationerne afholdt på EU West. De klassiske 1v1-regler gælder. Man udspiller kampen i mid-lane. Læs mere om de specifikke regler her.

Der vil blive afholdt fire kvalifikationsrunder. Tre online og én offline. Mere information om kvalifikationsrunderne nedenunder, klik på link for at komme direkte videre til tilmeldingsformularen.

1. Kvalifikationsrunde, 23 marts, klokken 15:00 (online)

2. Kvalifikationsrunde, 27 marts, klokken 19:00 (online)

3. Kvalifikationsrunde, 1 april, klokken 19:00

4. Kvalifikations runde, mere info følger.

Kvalifikationsfinalerne vil blive afholdt mellem d. 17 – 20 april til Copenhagen Games.

28 Shares