Machine er stand-in vært for LEC i denne uge

Artiklen starter under annoncen
Den legendariske CS:GO vært, Alex ‘Machine’ Richardson, skal i denne weekend hoste LEC istedet for Eefje ‘Sjokz”‘Depoortere.

I kølvandet på IEM Katowice kommer denne nyhed netop fra et tweet af Trevor ‘Quickshot’ Henry, der er en del af den sædvanlige caster-staff hos LEC.

Ud fra det ovenstående tweet er ‘Quickshot’ ikke den eneste, der glæder sig. ‘Machine’ virker forståeligt nok også begejstret og klar til at løfte en ny udfordring som den første “non-League host”, som han selv siger det. Det er også forståeligt, nok når den skønne Frankie Ward slutter sig til selskabet som interviewer!

Stor udskiftning af casters

Det bliver spændende at se, hvilken effekt det vil have på eventet. ‘Sjokz’ er jo efterhånden nærmest en maskot for League seere, da hun har været værtinden lige fra starten. Der er i det hele taget kommet mange nye ansigter til caster bordet på det sidste. Måske er Riot Games på udkig efter nye talenter nu hvor de også har mistet den danske Martin ‘Deficio’ Lynge der er gået hen og blevet chef manager for Origen.

Her på redaktionen husker vi glædeligt tilbage dengang Leigh ‘Deman’ Smith shoutcastede League med sin kompanjong Joe Miller. De gode gamle tider med lidt gladere og afslappet stemning. De er begge to nu flyttet over til ESL og caster CS:GO.

På tur til League European Championships studie i Berlin

Lørdag tager undertegnede og Slash Esports chefredaktør, Lasse Kristoffersen, på tur til LEC studiet i Berlin. Turen er arrangeret af Origen og Bitsplash. Vi håber selvfølgelig at få lavet en masse interviews og noget god dækning af rundens LEC kampe.

Vi hører meget gerne fra jer i kommentarfeltet, hvis I har nogle spørgsmål til spillere, castere eller andre, som vi måtte få en snak med på turen.

14 Shares