Tredje dansker klar til Vegas og Masters Tour

Artiklen starter under annoncen
Sent i nat kvalificerede Frederik ‘FreddyB’ Bohé sig til Hearthstone Masters i Las Vegas.

Han er den tredje dansker, der har formået at kvalificere sig til Masters – indtil videre. Sidste uge var det Nikolaj Høj ‘NikolajHoej’ Nielsen og Christian ‘Balorix’ Rasmussen, der kom ud på toppen i hver deres qualifier.

Frederik hev en Midrange Hunter frem og formåede at gå 7-1 i swiss og vandt derefter sine playoff-kampe. Han vandt finalen mod G2’s Neirea.

 

Midrange Hunter FTW

-Jeg spillede faktisk de to første kampe i League.gg’s liga på EU-serveren samtidig med de tre første kampe i qualifieren til Las Vegas på NA-serveren. Det lykkedes mig at vinde begge mine kampe i ligaen og startede ud 3-0 i qualifieren.

Frederik brugte sin hold kammerat, Zorkthar’s, midrange hunter-liste, og med stor succes. Nedenunder kan du se hans decklist, og hvad hvert deck er counter til. Det lykkedes Slash Esport at få en udtalelese fra FreddyB ret tidligt, taget i betragtning af at det ser ud til at han har spillet Hearthstone hele natten.

Jamen først og fremmest tillykke med sejren! Jeg kunne forstå at du spillede Midrange Hunter. Hvordan synes du kampene gik?

– Jeg spillede faktisk de to første kampe i League.gg’s liga på EU-serveren samtidig med de tre første kampe i qualifier #41 til Las Vegas på NA-serveren. Det lykkedes mig at vinde begge mine kampe i ligaen og startede ud 3-0 i qualifieren, fortæller Frederik Slash Esport.

Det er sjovt fordi, jeg skulle nemlig lige til at spørge dig om det med league.gg. Du tog simpelthen kampene samtidig?!

– Yes, jeg har to skærme, så det kunne lade sig gøre!

Han fortæller videre om sine kampe i qualifieren.

– Derefter mødte jeg et mirror match up, som jeg tabte knebent 1-2. Herfra skulle jeg altså vinde fire i træk for at klare top 8-cuttet i swiss og derefter tre mere for at vinde den efterfølgende Playoffs. Kampene i swiss gik super godt. Jeg vandt de fleste 2-0, selv i det lidt dårlige match up som fx en Odd Warrior.

– Top 8 var langt sværere til gengæld. Jeg kom bagud 0-1 i kvartfinalen til en Secret Odd Mage, som også er et halvdårligt match up. Heldigvis vandt jeg de næste to og skulle så møde ham, der var gået 8-0 i swiss i semifinalen.

– Det var den tætteste kamp i et mirror match up. På scoren 1-1 havde han to kæmpe Scavenging Hyenas i spil, og jeg troede der var slut. Men Rexxar’s build-a-beast reddede mig ved at give mig Jeweled Macaw plus Hunting Mastiff med Echo og Rush og fra den fik jeg en 0 mana Shirvallah!!

“Pics or it didn’t happen” siger du?

slashesport dk danmark her er endnu en tredje dansker klar til vegas og hearthstone masters
Screenshot af den omtalte 0- Shirvallah! Det er altid så lækkert med en clutch build-a-beast! Vigtigt. Billed: Screenshot fra FreddyB

 

– I finalen skulle jeg mod Neirea fra G2. Han havde allerede tabt en finale i en anden qualifier og på papiret var han den bedste modstander, jeg mødte i turneringen. Vi spillede begge Midrange Hunter, og i det første spil trak jeg ‘the nuts’ og dræbte ham ret hurtigt.

– Andet spil var markant tættere, da han havde en hånd med massere value, og jeg havde en aggressiv åbning og løb hurtigt tør for kort. Selv Rexxar kunne dog ikke redde ham til sidst, hvor jeg rundede kampen af med en topdeck Kill Command for at få den ene ekstra nødvendige damage!

Nedenunder kan du se FreddyB’s decklists.

Til Vegas med the boys!

Hvad er planerne med de danske drenge i Vegas? Skal i ud og buldre?

– Nu er der faktisk rigtig mange, jeg kender, som skal med, så det bliver super fedt! Mine teammates – Hunterace og Jarla – er automatisk kvalificeret pga. deres Master-status fra sidste sæson, og Zorkthar har også allerede kvalificeret sig! Og med Balorix og NikolajHoej skal vi nok overtage Vegas!

44 Shares