‘Pengu’ vinder Six Major Paris

Artiklen starter under annoncen
Niclas ‘Pengu’ Mouritzen vinder i sikker stil Six Major Paris 2018.

G2 købte tidligere på måneden Penta Esports Rainbow 6 roster, hvor danske Niclas ‘Pengu’ Mouritzen spiller.

Og de har fået en god start i deres nye organisation.

Søndag vandt de Six Major Paris 2018 med en stensikker 3-0 sejr på Bank, Consulate og Border over Evil Geniuses.

Ingen af holdene havde inden finalen tabt en kamp, og de vandt deres respektive grupper 2-0. G2 med  sejre over Mock-it Esports og Ninjas in Pyjamas, og Evil Geniuses med sejre over Element Mystic og Millenium.

I kvartfinalen måtte EG give turneringens første point væk, da NiP vandt på Consulate. Men samlet blev det alligevel til en 2-1 sejr til EG, der efterfølgende vandt 2-0 over Rouge i semifinalen.

G2’s vej gennem slutspillet var om muligt endnu lettere – eller i hvert fald mindst lige så overbevisende. 2-0, 2-0 i kvart- og semifinale mod henholdsvis Millenium og og Team Secret, og så var holdene finaleklar.

Den vandt G2 og Niclas ‘Pengu’ Mouritzen altså, og dermed tager de også den største bid af præmiepuljen på 2,2 millioner danske kroner, nemlig 980.000 kroner.

Nummer 1 i Pro League

Six Major Paris markerer samtidig, at vi er halvvejs i Pro League Sæson 8’s gruppespil, og også her er G2 ganske suveræne.

Holdet ligger nummer et med 19 point og en 6-1-0 score, og fortsætter spillet som hidtil, står de med det ene ben i slutspillet. Team Secret er nummer to med 14 point og 4-2-1.

6 Shares