Snak til din router – Orbi kommer med indbygget Alexa

Artiklen starter under annoncen
Netgear sender Orbi Voice Smart Speaker på det nordiske marked. 

Pressemeddelelse fra Netgear

Med introduktionen af Orbi Voice udvider NETGEAR deres sortiment af Mesh-routere med en stemmestyret højttaler. Lydteknologien leveres af Harman Kardon, og præcis som de øvrige Orbi-produkter kan enheden udvide og forbedre dit trådløse netværks dækning.

Amazons indbyggede stemmeassistent Alexa lader Orbi Voice afspille musik fra de mest populære streaming-tjenester, indstille alarmer, styre dine smart-enheder og meget andet helt uden behov for en separat Amazon Echo-enhed. Der bliver løbende tilføjet flere funktioner, efterhånden som Amazon udgiver dem på de enkelte markeder.

– De to hurtigst voksende tendenser inden for smart home-segmentet har været de populære stemmeassistenter samt udbredelsen af de trådløse Mesh-netværk. Som den førende virksomhed inden for netop Mesh-netværk i kraft af vores Orbi Whole Home Tri-band Mesh-system og Nighthawk Mesh Wi-Fi-extendere driver vi nu udviklingen videre ved at kombinere Alexa og Mesh-systemer til én samlet løsning, siger Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.

– Orbi Voice er resultatet af kombinationen af de tre kerneteknologier, der bruges i det smarte hjem. Den vil levere exceptionel trådløs dækning og lydkvalitet takket være vores samarbejde med Harman Kardon. En af de mest populære funktioner i smarte højttalere er muligheden for at streame musik direkte fra nettet. Sammen med Harman Kardon og de førende leverandører af musik-streaming giver vi vores kunder overlegen lydkvalitet og den bedste Wi-Fi- og Hi-Fi-løsning i én samlet pakke.

Orbi Voices basenhed på 3,5 tommer og diskant på 1 tomme vil begejstre både dine venner og din familie med sin overlegne lydkvalitet. Premium Audio fra Harman Kardon giver en exceptionelt detaljeret og fyldig lyd. Orbi Voice kan høre dig helt fra den anden ende af lokalet takket være de fire indbyggede mikrofoner og den vidtrækkende stemmegenkendelse, og det er let at justere lydprofilen via Orbis dedikerede mobil-app.

– Der er et stigende behov for produkter, der opfylder flere af forbrugernes ønsker samtidig. Den udsøgte lydkvalitet, som Harman Kardon leverer, er med til at løfte den smarte nye Orbi Voice til nye højder, tilføjer David Rogers, President for Harmans Consumer Audio Business Unit.

– Vi er glade for vores samarbejde med NETGEAR, der lader os tilbyde lige netop sådan et produkt til forbrugere, der søger en enkelt enhed, som giver en fantastisk lydkvalitet sammen med stemmestyring og trådløst netværk.

Orbi Voices enkle og moderne design gør den til den perfekte højttaler at have stående i bogreolen, i stuen eller køkkenet, så du altid kan lytte til din yndlingsmusik eller podcasts. Ved at kombinere stemmestyring, høj lydkvalitet og hurtigt trådløst internet i én enhed minimeres det rod, der ellers ville være ved at have tre enheder stående. Med Orbi Voice kan du eksempelvis bede Alexa om at spille den mest populære musik fra tjenester som Spotify, Amazon Music, Pandora, iHeartRadio, TuneIn, Deezer og lignende. Du kan også lytte til lydbøger, podcasts, radiostationer, nyhedsudsendelser og mere – der er massevis af muligheder!
Om Orbi Mesh Wifi

Orbi WiFi-systemet er designet til give dig bred dækning i hele hjemmet, uanset om du bor i hus, lejlighed, bor alene eller bor i kollektiv. Det nye Orbi Tri-band Mesh WiFi System med Orbi Voice Smart Speaker & WiFi Satellite (RBK50V) giver en dækning på op til 3Gbps* high-performance Wi-Fi i hjem på op til 300 m2, uden buffering eller zoner uden dækning.

Systemet er nemt at sætte op og fungerer med alle internetudbydere. Opsætningen foregår igennem den gratis Orbi-app. Herfra kan du let administrere dit private netværk, opsætte gæstenetværk, justere avancerede routerfunktioner samt installere diverse opdateringer og fejlrettelser. Vil du holde styr på dine børns færden på internettet, kan du via Circle® Smart Parental Controls let administrere, hvor meget tid dine børn må bruge på nettet, og hvilke websider de må besøge. Hver Orbi Voice-satellit har to indbyggede Gigabit Ethernet-porte til kablede enheder, der giver dig højere hastigheder og mere stabile forbindelser.

* Maksimal trådløs båndbredde er baseret på IEEE 802.11-specifikationerne. 3 Gbps eller AC3000 svarer til 400 Mbps på 2,4 GHz 801.11n med 256 QAM-support + 1733 Mbps på 5 GHz 802.11ac med 256 QAM-support + 867 Mbps på 5 GHz 802.11ac med 256 QAM-support. Faktisk båndbredde og trådløs dækning vil variere afhængigt af netværksforhold og omgivelser – heriblandt mængden af netværkstrafik, forstyrrelser fra andre netværk samt bygningens materialer og konstruktion.

8 Shares