Wicked Gaming melder sig ind i topracet

Artiklen starter under annoncen
Anden spillerunde af League Championship Denmark bød på en overraskende sejr til Wicked Gaming mod Good Game Esport, som nu for alvor har åbnet op for et toprace.

For Slash Esport af League Championship Denmark.

Ugens første kamp har vi Copenhagen Flames mod Bucks Vipers. I to lige lange maps har vi storfavoritten Copenhagen Flames som sejresherrer igen i denne uge, hvor de fik sat Bucks Vipers på plads og dermed beholder den en solid plads i toppen af tabellen.

Ugens anden og mest spændende kamp,i en kamp hvor man tænkte det ville være Good Game Esports der ville komme ud med en 2-0, så tog man fejl. Good Game Esport har lige mistet deres top laner FindFinn der har forladt holdet på grund af manglende motivation til at spille.

Derfor har Good Game Esport sat deres assistenttræner Fittle ind i top rollen. På første map vandt Wicked Gaming i overbevisende stil, hvor Linops deres top laner gik helt amok med en 10/0/4 score, hvor de virkelig udnyttede den uerfarne top laner Fittle som en boksepude.

På andet map svarede Good Game Esport lige så hårdt igen og smadrede Wicked Gaming, dermed ender vi på 1-1. På sidste map var det ikke en lige kamp, men derimod Wicked Gaming der tog styringen igen og ligesom på map 1, gav de Good Game Esport ingen chancer og dermed tager det overraskende 2-1 sejr og dermed holder sig i top to.

Ugens tredje kamp mellem Serpent Gaming og Horsens Esport bød ikke på det store blodbad ej heller underholdning. Ligesom med Copenhagen Flames kampen tog Horsens to stensikre maps i streg over Serpent Gaming og dermed deler plads med Good Game Esport i tabellen.

Ugens sidste kamp har vi Singularity mod Hobro Vikings. Første map var et clean game af Singularity der fra star til slut kontrollerede gamet og gav ingen åbninger til Hobro Vikings, dermed kunne de gå stærkt ind i map 2 i overbevisende stil.

På map 2 var det ikke nær så nemt for Singularity, Hobro Viking’s Draikz kampede en bragkamp for at holde holdet inde i kampen, men desværre for ham kan man ikke som enemand vinde over fem modstandere, så selvom han havde en 11/1/2 score, måtte Hobro Vikings se sig slået 2-0 af Singularity. Dermed deler Hobro Vikings bunden med Serpent Gaming og Bucks Vipers efter de første to spillerunder.

Næste uges kampe startede allerede i aften, hvor skemaet for de næste 4 dage er følgende:

  • Søndag kl. 19 – Copenhagen Flames vs. Horsens Esport
    Mandag kl. 19 – Hobro Vikings vs. Wicked Gaming
    Tirsdag kl. 19 – Good Game Esport vs. Singularity
    Onsdag kl. 19 – Bucks Vipers vs. Serpent Gaming

Som altid kan i se kampene på twitch kanalen https://www.twitch.tv/leaguedenmark og se stats, holdoversigt og alt andet om ligaen på

9 Shares