Vigtige kval-point til The International på spil for ‘N0tail’

Artiklen starter under annoncen
Den nye Dota Pro Circuit-sæson har ikke budt på den helt store succes for Johan ‘N0tail’ Sundstein og OG endnu.

Når ‘N0tail’ og resten af OG senere i dag skal i kamp til StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor handler det måske ikke så meget om de 300.000 dollars i præmiepuljen, men mere om de 120 Dota Pro Circuit (DPC) point til vinderen og kvalifikationen til DreamLeague sæson 11.

Udover at DreamLeague sæson 11 har en præmiepulje på én million dollars, så er man også sikret 75 ekstra DPC point og vinderen kan gå derfra med 4950 point. 

OG er bagud på point, og ‘Ace’ dominerer

Kun 24 af de vigtige DPC point har OG skrabet sammen, mens vi nærmer os halvvejen af sæsonen. Til forskel har Marcus ‘Ace’ Hoelgaard og Team Secret scoret hele 7950 point og topper derfor leaderboardet på en delt førsteplads med Virtus.Pro.

Secret og VP har nemlig delt de to første majorer imellem sig. ‘Ace’ tog den seneste da verdens Dota2-top var samlet i Chongqing, Kina.

Screenshot dota2.com
Dota Pro Circuit stillingen. Screenshot dota2.com

Dota Pro Circuit består af fem majors og fem minors, hvor der er 15.000 point på spil under hver Major og 500 til hver Minor. De 12 hold med flest point til sidst sikrer sig en plads til The International 2019. Den største Dota-turnering med en enorm præmiepulje.

Da 12. pladsen på nuværende tidspunkt kun har 225 point, betyder alle point altså lidt mere, da der er så lidt der adskiller kvalifikationspladserne fra resten.

God opvarmning i Katowice

For få uger siden var OG og flere af de andre Dota top-hold i Katowice og spille en ESL One om 300.000 dollars

Her gjorde ‘N0tail’ og OG en flot figur. De kunne løbe med en tredjeplads efter at have været i lower-bracket, hvor de slog NIP og Fnatic, før Gambit Esports slog dem ud af turneringen.

Finalen kom så til at stå mellem Team Secret med danske Marcus ‘Ace’ Hoelgaard hvor Secret dominerede og tog en 3-0 sejr. Det var alt igennem et dominerende Team Secret, der kun tabte en runde i turneringen; den tabte de sjovt nok til OG.

Gruppe A, hvor OG er i, afgøres i dag og OG skal i kamp klokken 14:30 mod Old but Gold.

  • 11:00 RNG vs Flying Penguins
  • 14:30 Old but Gold vs OG
  • 18:00 Winners’ final of Group A

Fredag bliver gruppe B så afgjort.

  • 11:00 Vici vs Demolition Boys
  • 14:30 Gambit vs Boom-ID
  • 18:00 Winners’ final of Group B

Lørdag er der elimineringskampe og  søndag spilles finalerne. Du kan se det hele her.

Se livevideo fra dotastarladder_en på www.twitch.tv

18 Shares