Ugen der gik i dansk esport #42: FACEIT Major, LCD, Six Pro League og Global Championship

Artiklen starter under annoncen
Har du ikke fået det hele med fra de danske spillere i ugen der gik? Du kan få overblikket lige her.

Endnu en uge er gået, så du kan sædvanen tro få en hurtig opdatering på, hvad der er sket for danskerne rundt omkring på de nationale og internationale esportsscener. Hvis der mangler noget, så skriv endelig til os på FacebookTwitter eller mail.

Astralis vinder FACEIT Major

Som ingen har kunnet undgå at bemærke, sejrede Astralis i weekenden i London ved FACEIT Major 2018.

Og de ikke bare sejrede. Faktisk var danskerne så overbevisende, at folkestemningen – altså blandt dem, der ikke holder med Astralis – er begyndt at vende. For er det blevet for kedeligt at se Counter-Strike, når der er så lidt udfordring til vinderne.

Nej, selvfølgelig er der ikke det. Vi nyder som de fleste andre danskere at se Astralis tvære modstanderne ud, og det var netop hvad de gjorde i London.
I slutspillet, der i klassisk CS-lingo hedder New Champions Stage vandt Astralis med 2-0 over både FaZe Clan, Team Liquid og endelig NaVi i finalen.

Pengu stadig nummer 1

Og så til Rainbow Six Pro League hvor G2 og Niclas ‘Pengu’ Mouritzen torsdag vandt 6-2 over Millenium i Rainbow Six Pro League,

Dermed er holdet fortsat helt i toppen af ligaen med 8-1-0 score.

Dignitas kvalificerede til BlizzCon

Også Kenn Øster ‘Zaelia’ Rasmussen tog endnu en sejr i denne uge.

Fredag gik det ud over Roll20 esports, som Dignitas besejrede 3-0 i Heroes of the Storm Global Championship Phase #2.

Sejren betyder, at Dignitas slipper for at skulle i europæisk slutspil og i stedet går direkte til finalerne.

To finalister fundet til LCD

I League Championship Denmark nærmer vi os slutningen på grundspillet, og vi har fundet de to første finalister. Det bliver Singularity, der slog Bucks Vipers, og så bliver det Copenhagen Flames.

De mødte i ugens sidste kamp Wicked Gaming, og Flames vandt første kamp sikkert. Flames var i en periode har været nede i anden kamp, men Wicked Gaming kunne ikke stille noget op i rundens sidste teamfight, og Flames tog altså sejren og pladsen i slutspillet.

Den kommende uge

Og sådan fortsætter vi helt naturligt ind i den kommende uge, fordi netop LCD har de sidste kampe i grundspillet netop nu. De sidste to kampe spilles tirsdag og onsdag klokken 19.

Også i Heroes of the Storm skal vi have afsluttet slutspillet, for selvom Dignitas og Liquid allerede har kvalificeret sig, så er der en enkelt plads tilbage til finalerne, der spilles til BlizzCon.

Rainbow 6 Pro League fortsætter nogle uger endnu, og torsdag skal ‘Pengu’ cementere førstepladsen mod Team Secret.

Rocket League Championship Series er ved at nå enden af Season 6 og her er i alt fem danskere med. De tre af dem spiller for Fnatic og de skal have en sejr over compLexity Gaming på søndag, hvis de ikke skal ende i nedrykningsspillet.

Og så er det altså den kommende weekend, at BLAST Pro Series endelig når til Istanbul, of samtidig spilles ESL One i New York, så vi er nærmest garanterede endnu en weekend med Counter-Strike i verdensklasse.

0 Shares