TwitchCon Europe billetter er sat til salg

Artiklen starter under annoncen
Onsdag klokken 16. blev billetterne sat til salg til TwitchCon Europe, der kommer til at foregå i Berlin, den 13-14. april. 

Hvem der helt præcist kommer og det endelige program ligger ikke klar endnu. Der er dog lagt en tidsplan ud, som kan ses her.
Der vil også være esport på programmet, nemlig Twitchs egen turnering og esportskoncept, Twitch Rivals, som kræver at deltagerne streamer deres point of view, samt at man er Twitch Affilate eller Partner.
Hvad det præcist indebærer af turnering og spil, vides ikke endnu. Det er dog Twitch Rivals der også stod for den første turneringer i Apex Legends, der blev spillet tirsdag den 12. og den næste turnering er planlagt til onsdag den 20.

Udover det er der selvfølgelig lagt op til en masse meet & greets. Over 70 forskellige udstillinger, med nyeste spil, hardware og andet til nørdhjertet. European Speedrunner Assembly har også taget deres bedste speedrunners med, som skal stå for gennemføre dine favoritspil hurtigt og samle penge ind til velgørenhed, som vi også kender det fra Games Done Quick. Der er selvfølgelig også sat op til en masse livestreams.

Køb din billet her

En billet til begge dage koster 75 euro, eller ca. 560 danske kroner. Man kan også nøjes med en endagsbillet til 40 euro, ca. 300 danske kroner.

Billetterne kan købes her: https://europe.twitchcon.com/en/tickets/

Ved køb af billet skal din Twitch-bruger tilknyttes, hvis man er Twitch partner får man også lidt ekstra ud af billetten.

 

8 Shares