Tre danskere klar til semifinaler i stor Rocket League-turnering

Artiklen starter under annoncen
Vi er 100% sikre på at få mindst én dansker i finalen, idet den ene semifinale har danskere på begge hold.

Torsdag er der finale i Rocket League-turneringen Fragleague: Season 2, og det bliver med sikkerhed med en dansker på mindst det ene hold.

Fragleague er en turnering med fokus på den nordiske liga. Der er åben tilmelding, og alle kan derfor spille med og gå hele vejen til finalerne.

Tre danskere i semi

Der er tre danske spillere, der er kommet helt til semifinalerne torsdag, og de spiller endda på hvert deres hold. Dermed er vi sikre på mindst én dansker i finalen senere samme dag.

Der har været spillet bedst af fem-kampe indtil nu, men i semifinaler og finalen skal vi have kampene ud i bedst af syv.

I den ene semifinale står Triple Trouble over for bra navn, og det er på Triple Trouble, vi finder den første dansker; nemlig Aldin ‘Ronaky’ Hodzic, derogså tidligere har spillet på det svenske hold Red Reserve.

Se med fra klokken 19

Den anden semifinale står mellem SweatyCarry med danske ‘Sharp’ på holdet samt Nordavind, der har Casper ‘Al Dente’ Vissing på holdkortet.

De to semifinaler spilles klokken 19.00 og 20.00 torsdag aften, og bare en time senere følger finalen, hvor der spilles om 25.000 svenske kroner til vinderholdet.

57 Shares