To nye hold klar til League Championship Denmark – Horsens Black opgiver før tid

Artiklen starter under annoncen
I League Championship Denmark var der ikke den store tvivl, da vinderen skulle findes. Men i ugens løb har vi også fundet to nye deltagere i den bedste danske række, og det blev til et par interessante opgør.

Planen var egentlig, at de fire lavest rangerende hold i League Championship Denmark skulle dyste mod de fire bedste fra ligaen under, Challenger Series Denmark, om pladser i LCD Sæson 2.

Men så var det, at Sørby Esport leverede nogle højst mærværdige resultater, der af administrationen bag LCD blev tolket som matchfixing. Efter at være taberdømt, valgte Sørby at trække deres hold. Det gav dem en tur direkte ud af LCD, og så var det kun nødvendigt at spille tre kampe.

Samtidig fik vi allerede i sidste uge første oprykker, da Egedal Esport som vinder af CSD fik en skrivebordssejr mod Sørby Esport.

Tricked rykker ud af LCD

Stadig med? Super, så kan vi komme videre til kampene.

Af de oprindelige LCD-hold, var det Tricked Academy, der på papiret havde det sværeste opgave med at holde sig oppe. De skulle onsdag spille mod Wicked Gaming.

Det blev ikke spændende. Wicked Gaming var et langt stærkere hold, og Tricked Academy blev ganske enkelt udryddet gang på gang. Et lynhurtigt 3-0, og Tricked Academy ødelagde ikke et eneste af modstandernes turrets i hele serien.

Serpent Gaming bed fra sig

Dagen før havde Horsens eSports Yellow taget imod CSD’s nummer 3, Serpent Gaming, og her havde udfordrende fra rækken under ryggen mod muren fra start. Horsens Yellow tog ret overbevisende første kamp efter nogle personlige fejl fra Serpent Gaming.

Men Serpent var slet ikke færdige med at spille League of Legends, og hvor de i første spil slet ikke pressede på, var det Horsens Yellows tur til ikke at tage et eneste turret i spil to. Efterfølgende spil blev kampes tætteste. Tre kvarter og i alt 84 kills holdene imellem skulle de igennem, inden Serpent kunne lukke spil tre. En rekord i LCD.

Så gik den ikke længere for de fem underdogs fra Serpent. Horsens Yellow lukkede ned for Serpent Gaming i spil fire. Og som eneste kamp skulle denne altså i fem spil. Igen et tæt spil, men med Horsens Esport foran på kills, turrets og guld gik kampen stille og roligt deres vej. Og ved 36 minutter lavede Horsens et hurtigt double kill, og det sendte dem i samlet flok mod Serpent Gamings Nexus.

Dermed bliver Horsens eSports Yellow i LCD, mens Serpent Gaming må tage en sæson mere i Challenger Series.

Horsens Black gav op før tid

I ugens sidste kamp var Solidarity favoritter mod Horsens Black, men det var Horsens til at begynde helt ligeglade med. Et flot spillet første map fra jyderne gav dem en føring på 1-0. Også i spillet efter så det længe ud til, at Horsens Black skulle tage det længste strå, men Solidarity fik sent vendt kampen, og tog spillet til 1-1.

Herfra tog Solidarity rimelig overbevisende tredje kamp, og det var åbenbart så hårdt et slag for et par af Horsens-spillerne, at de ikke ønskede at spille serien færdigt.

Det betyder, at kampen ender 3-1 til Solidarity, der ligesom Horsens eSports Yellow bliver oppe i LCD.

0 Shares