To hold elimineret fra playoffs

Artiklen starter under annoncen
Efter fem uger i grundspillet, har Bucks Vipers og Serpent Gaming været nødsaget til at se dem selv som ude af playoff racet, efter de begge igen tog et nederlag.

Artikel leveret af League Championship Denmark

Pladser til playoffs spidser til, nu hvor de sidste point skal skrabes sammen. I denne uge fik vi sejre til alle topholdene, imens alle bundholdene tog et nederlag, hvis man ekskluderer ugens anden kamp. Men første kamp på ugen var ikke en simpel 2-0 sejr.

Ugens første kamp, hvilket også bragte mest aktion, Serpent Gaming vs Wicked Gaming. På første map, som gik meget frem og tilbage, ikke rigtig en der lagde sig i spidsen, tog Serpent Gaming pludselig førersædet og kørte Wicked Gaming over i late game, hvilket gav dem deres første map sejr i hele sæsonen. Andet map havde Wicked Gaming lært at første maps fejl og tog sejren. På tredje map lignede det meget længe at Serpent Gaming skulle have deres første sejr i sæsonen og Wicked Gaming ville smide førstepladsen, men på mirakuløst vis i late game, formår Wicked Gaming at vinde den sidste teamfight, selv mod en Hylanderr på 12 kills og dermed formår at hive en 2-1 sejr hjem og har nu 11 point i tabellen og stadig ubesejret. Dermed kan Serpent Gaming ikke længere nå playoffs

Ugens anden kamp bød på en rigtig topbrag, Copenhagen Flames vs Singularity. Desværre blev det ikke til meget af en tæt serie mod hinanden, da over to maps, formåede Copenhagen Flames at dominerer i ret god stil, som man ville forvente af de spillere de har på holdet. Raxon præsterede især godt over de to maps, hvor han bevidste hvilket potentiale den unge danske mid laner har, som også tidligere har været i udlandet, senest i det britiske med Diabolus Esports, hvor han desværre ikke fik noget spilletid. Copenhagen Flames har oven i banket sig op på en anden plads nu, hvor de deler samme point med Wicked Gaming. Næste uge bliver især spændende for dem, hvor de skal møde Wicked Gaming.

Ugens tredje kamp havde vi Horsens Esport vs. Hobro Vikings. Horsens Esport har ikke vundet noget siden uge to, imens Hobro Vikings begynder at se medgang, med en map sejr mod Wicked Gaming i uge tre og derefter en sejr i uge fire. Den gode stime er i Hobros favør i denne kamp også, hvor de forsætter deres gode stime og dermed sikrer sig endnu en sejr og dermed skubber sig tættere mod toppen, hvor en playoff plads ikke er urealistisk for Hobro Vikings.

I ugens sidste kamp, Good Game Esport vs. Bucks Vipers, fik Good Game Esport’s nye top laner debut, den danske dyrus, også bedre kendt som Saltsilden. I ægte Good Game Esport fashion, ligesom de gjorde sidste sæson, tog de en gevaldig dominerende sejr over to maps igen og dermed skubber sig sikkert ind i top fire, med tre point over Hobro Vikings og to point væk fra toppen.

Husk at se med i næste uge, hvor andensidste uge af grundspillet vil blive spillet på twitch/leaguedenmark. De følgende tidspunkter du kan se kampene er:

  • Søndag kl. 19 – Bucks Vipers vs. Singularity
  • Mandag kl. 19 – Hobro Vikings vs. Serpent Gaming
  • Tirsdag kl. 19 – Horsens Esport vs. Good Game Esport
  • Onsdag kl. 19 – Wicked Gaming vs. Copenhagen Flames
8 Shares