To danskere kvalificeret til Hearthstones Masters

Artiklen starter under annoncen
To danske, professionelle Hearthstone-spillere har kvalificeret sig til den første Hearthstone Masters. 

Christian ‘Balorix’ Rasmussen og Nikolaj Høj ‘NikolajHoej’ Nielsen er efter weekendens første kvalifikationsturnering klar til Masters.

Som vi tidligere har skrevet, så er Blizzard klar med et nyt format, nemlig Hearthstone Masters.

De to danskere har altså begge vundet en af sæsonens Masters Qualifiers og går direkte videre til til det store show i Las Vegas.

Præmiepuljen er på 250.000 dollars med 50.000 dollars til førstepladsen. Den forventes dog at stige, da Hearthstone-teamet vil tilføje en tidsbegrænset esportspakke til in-game shoppen, der med hvert salg vil allokere en procent del til puljen.

Nikolaj Høj ‘NikolajHoej’ Nielsen

‘NikolajHoej’ kørte sejren hjem med Cubelock. Du kan se hans deck via tweetet nedenunder.

Christian ‘Balorix’ Rasmussen

‘Balorix’ fra Team Singularity, opnåede sejren med et warrior-deck, han fortæller, han har smækket sammen på fem minutter.  Han virker også noget overrasket over at have nået hele vejen. Nu må vi se, om han får brugt noget mere tid på de decks, han tager med til Vegas!

Du kan se en mere optimeret version af ‘Balorix’s decks her.

Nye Deck-building regler

Det kan være, du undrer dig over, at der pludselig er tre næsten identiske decks. Det er fordi, Blizard har introduceret nogle nye regler for deck-building.

Hvis du kender Magic the Gatherings (MTG) professionelle scene, eller har spillet det nye MTG Arena, så kender du måske til termen “side deck”.

Det er en regel, der gør deck building lidt sjovere, og samtidig gør at det er nemmere at bygge et deck, der kan klare sig godt mod hvad som helst. I stedet for at man før spillede Conquest-format med ‘last hero standing’, spiller man nu det der hedder specialist-format. I det format må man kun spille med én hero!

De nye Hearthstone side-deck regler fungerer sådan, at man må have tre versioner af et deck. Man udvælger ét til at være ens hoved-deck (Primary deck), og det skal man altid starte sine kampe med. Der må så være op til fem nye kort til forskel i de to sidste deck, og i løbet af ens kampe kan man så skifte imellem sine tre deck-versioner for at have en bedre chance mod modstanderens spilleplan.

Du kan læse mere om hele Hearthstone Masters, de nye regler og mere, lige her.

107 Shares