Team Singularity vandt LCD efteråret 2018

Artiklen starter under annoncen
En rigtig underdog historie udspillede sig i dette split af LCD. Singularity slog Good Game Esport og Copenhagen Flames for at tage titlen i playoffs!

Sidste weekend udspillede den længe ventede playoffs, hvor de fire bedste hold i League Championship Denmark skulle spille mod hinanden om mesterskabet.

Copenhagen Flames der sluttede på en første plads i grundspillet startede weekenden ud mod fjerdepladsen Wicked Gaming. Wicked Gaming har været en overraskelse, der har taget point fra alle hold i ligaen, undtagen Copenhagen Flames. Dermed blev det deres sidste chance for at kunne tage en sejr over Copenhagen Flames, men det blev ikke tilfældet. Copenhagen Flames forsatte deres stærke stime fra grundspillet og besejrede Wicked Gaming i en dominerende 3-0 sejr. Så var playoffs for alvor skudt i gang!

Den anden semifinale havde vi lørdagens højdepunkter. Team Singularity der sluttede på en anden plads skulle op mod tredjepladsen Good Game Esport, som blev til en 5 maps lang serie, hvor der var spænding fra start til slut! Sidste splits vindere fra Good Game Esport måtte se sig slået på 5. og sidste map af Singularity, som nu har chancen for at genvinde deres trone fra allerførste split af LCD eller få et nyt hold på tronen i form af Copenhagen Flames.

xRoskilde tildelt karantæne frem til 2020

Kampen sluttede først ved midnat, så Good Game Esport skulle tidligt op næste dag, men tredjepladskampen blev aflyst på grund af xRoskilde fra Wicked Gaming ikke kunne møde op til kamptidspunktet. Dette er så resulteret i at Good Game Esport får tredjepladsen i efterårsplittet og senere hen xRoskilde et 5 splits ban.

https://www.facebook.com/LolMastersDk/photos/a.469552683427422/771425589906795/

Weekends vigtigste kamp, finalen mellem Copenhagen Flames og Singularity startede ud kl. 19 om søndagen. De første to maps gik i Singularity’s favør, der virkelig fik kæmpet en bragkamp på de to første intensive maps. Men på tredje map gav Copenhagen Flames tæsk igen og meldte sig ind i kampen. Men på fjerde og splitets sidste map, afsluttede Singularity serien og tog mesterskabet hjem oven på et pentakill af deres tyrkiske AD, Noac.

Singularity kan for anden gang i ligaens historie hejse trofæet og hive præmiepuljen på 7200 danske kroner for førstepladsen i playoffs og 5400 kroner for grundspillet, hvilket giver en pengepræmiepulje på 12.600 kroner i alt.

Stort tillykke til Singularity. Men I skal ikke vente længe, den 28. oktober starter LCD Vinter 2018 op, hvor vi har to nye hold med, Primus og Lyngby Vikings. Lyngby Vikings har opkøbt Eastern Wizards plads og hold i ligaen.

Husk derudover du kan stemme på dette års MVP inde på LCD’s facebook og twitter:
https://www.facebook.com/LolMastersDk/
https://twitter.com/Leagues_GG

9 Shares