Super Mario Maker 2 med esportsturnering lige inden E3

Artiklen starter under annoncen
Den 15. maj annoncerede Nintendo en Super Mario Maker 2 turneringer, som vil blive afholdt lige inden den store computer- og spil-messe, E3.

Selvom spillet ikke udkommer før den 28. juni, så inviterer Nintendo altså stadig til Super Mario Maker 2 Invitational den 8. juni lige op til E3 den 11-13. juni.

Turneringer vil have fire deltagere alle fra Super Mario Maker-fællesskabet og vil blive streamet live på YouTubeTwitch, og e3.nintendo.com.

De vil konkurrer i forskellige skøre Mario-baner designet af  Nintendos Treehouse Team, som er en afdelinger i Nintendo, der ellers primært står for at oversætte de forskellige Nintendo-spil.

Story-mode og online-multiplayer

Det nye Mario Maker får både en story-mode og muligheden for online-multiplayer.

Story-moden kommer til at være lidt som vi kender den fra andre Mario spil, man hjælper i hvert fald Princess Peach, her er det dog med at reparerer hendes slot, ved at samle mønter i forskellige baner.

I multiplayer kan op til fire spillere kæmpe om at komme først i mål.

Der er selvfølgelig også en co-op mode, hvis man heller vi arbejde sammen om at løse de forskellige baner.

Esport eller ?

Om Super Mario Maker 2 bliver en rigtig esport, er vi ikke så sikre på.

Men spillet giver mulighed for nogle sjove turneringer, både online og hjemme med vennerne i sofaen.

Spillet udkommer som sagt til Nintendo Switch den 28. juni og udfra Nintendo Direct-videoen ser der ud som om der er masser af muligheder og fri kreativ udfoldelse.

Hvis du gik glip af Nintendo Direct, så kan du se det her under, inden dit næste Mario fix kommer til Super Mario Maker 2 Invitational.

30 Shares