Super dansk start i Overwatch Contenders

Artiklen starter under annoncen
Danmark er ekstremt godt repræsenteret i den europæiske division af Overwatch Contenders, og søndag og mandag blev første runde spillet.

Lad det være sagt med det samme. Vi skulle virkelig gøre os umage, hvis vi ønskede at lave en negativ historie på opstarten af Overwatch Contenders.

Der er danskere på syv ud af 12 hold, og to af organisationerne er endda danskejede.

Men det gik altså godt på første spilledag i de to gruppe. Lige bortset fra Team Singularity, men dem vender vi tilbage til.

Flames på 4-0

I Gruppe B lavede Copenhagen Flames – der har en enkelt dansker på holdet, Nikolai ‘naGGa’ Dereli – den bedst tænkelige start på sæsonen. Holdet gik overbevisende 4-0 mod Young and Beautiful, der faktisk har flere danskere på holdet, end Flames.

– Både spillerne og alle omkring holdet var super spændt på vores første kampdag, da der er gået så meget arbejde ind i forberedelserne til denne turnering. Vores gruppe er enormt tæt, og alle kan slå alle. Vi vidste dog at Young&Beautiful er et hold vi skal kunne slå hvis vi skal være med helt i toppen. Derfor er vi også enormt stolte over holdet, og den måde de vandt kampen på. 4-0 med et minimalt antal fejl, siger Daniel Vorborg til Slash Esport.

Og holdet har mulighed for at følge op på den gode start mod Eagle Gaming. Holdet slog i denne uge det primært russiske CIS Hope.

– Allerede på søndag skal vi dog spille igen, og mod Eagle Gaming som spillede rigtig godt i uge 1 også, så det er vigtigt vi fortsætter det gode arbejde i træningen, siger Daniel Vorborg.

Singularity faldt igennem

I Gruppe A gjorde British Hurricane Flames kunsten efter med en 4-0 sejr. Desværre over det eneste rent danske hold Team Singularity, der dermed skal have pudset formen alvorligt at, hvis det Aarhusianske hold skal gøre det bedre mod Orgless and Hungry, der dog ligeledes måtte gå fra første runde med et nederlag.

Stillingen i de to grupper er som følger:

Group A
British Hurricane 1-0 4-0 +4
Team Gigantti 1-0 3-1 +2
That’s a Disband 1-0 3-2 +1
Angry Titans 0-1 2-3 -1
Orgless and Hungry 0-1 1-3 -2
Team Singularity 0-1 0-4 -4

 

Gruppe B
Copenhagen Flames 1-0 4-0 +4
Bazooka Puppiez 1-0 3-2 +1
Eagle Gaming 1-0 2-1 +1
Mosaic eSports 0-1 2-3 -1
CIS Hope 0-1 1-2 -1
Young and Beautiful 0-1 0-4 -4

Kilde: Liquipedia

17 Shares