‘Sjokz’ er vært og ‘Machine’ skal caste Blast Pro Series

Artiklen starter under annoncen
Først blev ‘Machine’ sendt til League of Legends European Championship, for at være vært, nu tager ‘Sjokz’ turen den anden vej og skal være vært for Blast Pro Series São Paulo.

Eefje ‘Sjokz’ Depoortere har siden 2013 været vært for EU LCS(nu LEC) og skal for første gang være vært ved en CS:GO-turnering når RFRSH’s turneringskoncept, Blast Pro, skal en tur til Brasilien.

I weekenden var det ‘Machine’ der tog den modsatte tur og skulle for første gang være vært for LEC i deres studie i Berlin.

Det er dog ikke fordi de har byttet plads, som Counter-Strike fan kan du stadig se Alex ‘Machine’ Richardson til Blast Pro Series i Sao Paulo. Det bliver dog ikke som vært.

Han skal nemlig caste sammen med norske Halvor ‘vENdetta’ Gulestøl. Derudover caster ‘launders og ‘Scrawny’ sammen og selvfølgelig er Anders Blume og ‘moses’ også et makkerpar.

Stoppet hos Riot Games

Allerede efter Worlds tilbage i november 2018, stod det klart at ‘Sjokz’ var klar til flere og nye udfordringer.

– Jeg føler at det er det rigtige tidspunkt for mig at tage det næste skridt. Jeg har lært meget i løbet af årene, både foran og bagved kameraet og jeg vil have muligheden for at arbejde på et større udvalg af projekter. Se hvad jeg ellers kan lære og bidrage med undervejs, skrev ‘Sjokz’ på Facebook, hvor hun offentliggjorde at hun stoppede som fastansat ved Riot Games.

Det var dog ikke fordi det skulle være et farvel for evigt til EU LCS, men der var tale om et skifte til en freelance-karriere.

Astralis skal forsvare deres seneste Blast Pro

Turnering foregår den 22-23. marts på Ginásio do Ibirapuera stadion i den brasilianske millionby. Udover Astralis er der hjemmebane favoritterne fra MIBR, den finske Major-overraskelse ENCE og Liquid, FaZe og NiP også blandt de inviterede hold.

Hele turneringen kan ses på Zulu, men så går du altså glip af ‘Sjokz’.

10 Shares