Sindssyg afslutning: FaZe Clan vinder i ESL One Belo Horizonte

Artiklen starter under annoncen
Finn ‘karrigan’ Andersen og FaZe Clan er gået gennem ESL One Belo Horizonte i overbevisende stil. Vinder over mousesports efter vanvittig afslutning.

Så nåede det alligevel at blive spændende. Længe så det ud til, at FaZe Clan skulle gå gennem turneringen ikke bare ubesejrede men også ubesværet.

– Jeg troede, vi havde lukket den her. De kæmpede sig tilbage på Train. Fans af mousesports, giv dem en hånd. De kæmpede virkelig godt, sagde Finn ‘karrigan’ Andersen i et interview med ESL efter kampen.

Han kunne sammen med resten af holdet løfte trofæet efter en kamp og en trnering, hvor FaZe var klare favoritter.

Hurtig vej gennem slutspillet

Onsdag to FaZe Clan og Finn ‘karrigan’ Andersen hul på ESL One i Belo Horizonte i Brasilien. Der var klasseforskel mellem FaZe og deres nordamerikanske modstandere fra Ghost Gaming, og FaZe kunne uden store problemer spille tage sejren 16-4 , 16-8.

Dagen efter spillede de sig videre til semifinalen med en 16-9, 16-6 sejr over Space Soldiers. Og efter en 2-1 sejr over Team Liquid, ventede mousesports i finalen.

FaZe tidligt foran

Her gik det også planmæssigt. Inferno blev lukket 16-6, og FaZe var foran 11-0, da et eller andet tog ved mousesports, der ligesom FaZe er et blandet europæisk hold.

mousesports tog de sidste 4 i første halvleg og fortsatte ufortrødent på terrorist-siden. Og pludselig havde de vundet 16-14.

Train var mousesports’ valg, og det var en klog beslutning. Trods en tidlig føring til FaZe kom mousesports hurtigt tilbage og det tætteste FaZe efterfølgende var på at tage runden, var ved 12-11 til mouse. Men det lykkedes at lukke mappet 16-12. Og så var mouse pludselig foran 2-1 i maps.

På Mirage have FaZe fået overtaget. Det var et typisk mellem-map, hvor vi venter på det femte og afgørende. mousesports var ikke i nærheden af at tage mappet, og det ender 16-9 til FaZe.

Drama på dust 2

Men manglede vi drama inden – og det gjorde vi egentlig ikke – så fik vi det i hvert fald på femte, Dust 2.

En meget lige første halvleg med FaZe som counter-terrorister endte 7-8 til mousesports, men som terrorister fandt  FaZe storspillet frem. Otte runder i træk, og så var der matchbold.

mouse overlevede to, og det så ud som om, de skulle klare en tredje, da FaZe måtte nøjes med et meget begrænset køb.

Alligevel lykkes det at få plantet bomben på B-sitet, og holdets norske stand-in, Jørgen ‘cromen’ Robertsen må springe frem med kniv i hånden uden ammunition i sit våben. Han bliver skudt, men det køber lige nøjagtig tid nok til, at chrisJ fra mousesports trods et defuse kit ikke når at få desarmeret bomben.

– Vores hold har være igennem så meget i år. Vi har spillet med og uden Olof (‘olofmeister’ Kajbjer Gustafsson, red.), og har troet, han kom tilbage. Vi har spillet to grand slams med to stand-ins og vundet, så er jeg stolt af holdet. Det betyder så meget, at vi kan løfte trofæet igen, sagde ‘karrigan til ESL.

Har du ikke tid til at gense hele kampen, så gør dig selv en tjeneste og hop 57 minutter ind i den her og se afslutningen på sidste spil. Det er altså underholdning i høj klasse!

https://www.facebook.com/ESLOneCSGO/videos/1858889744154219/

 

9 Shares