Se livestream fra Blizzard om kunstig intelligens i StarCraft II her

Artiklen starter under annoncen
DeepMind vises frem torsdag klokken 19 dansk tid, når Blizzard i samarbejde med et af de førende firmaer inden for kunstig intelligens i esport viser deres evener i StarCraft II.

Det skriver Blizzard på deres blog.

Vi får mulighed for at se DeepMind i aktion i StarCraft II, og der vil være repræsentanter fra både Blizzard og DeepMind. Der skal diskuteres forskning i kunstig intelligens, og hvad der er sket af fremskridt over det seneste års tid.

Derudover har Blizzard ikke fortalt meget om streamet, men hvis du har interesse for AI i esport, så er det her nok noget af det mest interessante, vi får at se i år.
Artificial intelligence er ikke en ny ting i esport, Open AI kom frem i 2017. De er ved showkampe til The International blevet testet mod nogle af verdens bedste Dota2-spillere.
Du kan læse mere om Open AI’s bedrifter her på sitet og så forventer vi også at Elon Musks firma kommer til at vise sig frem ved flere showkampe.

Der er muligheder nok for at se streamet.

Blizzard hoster det på deres oficielle StarCraft-kanal, og foretrækker du youtube, kan du følge med hos DeepMind, der viser det her. Og så kan du selvfølgelig bare kigge med lige herunder klokken 19.

Du kan læse mere om streamet på StarCraft II’s blog.

Se livevideo fra StarCraft på www.twitch.tv

7 Shares