Se alle ‘Agge’ og ‘Ustun’s kampe til PGL FIFA 19 Masters

Artiklen starter under annoncen
Til PGL FIFA 19 Masters i weekenden behøver du ikke vente på, at en producer sætter lige præcist den kamp du gerne vil se på. Du kan nemlig vælge frit mellem alle 16 kampe i turneringen.

Så hvis du også har klaphatten klar og vil se hvordan de to danskere, Fatih ‘Ustun’ Üstun og August ‘Agge’ Rosenmeier, klarer sig i turneringen på lørdag og søndag, har du muligheden for at se alle deres kampe.

Der bliver spillet op til 16 kampe på en gang og til flere af de store esportsturneringer i FIFA 19, har produceren bestem hvilken kamp der kom på stream, denne gang vises alle kampe på stream synkront.

For ikke at skulle rode rundt imellem stream 1 til 16 på Youtube, har PGL introduceret deres egen afspiller, som du kan finde her.

Overbevisende kvalifikation fra ‘Agge’

Begge danskere har kvalificeret sig igennem Europa East-kvalifikationen.

‘Agge’ gjorde det med overbevisende 10 sejr ud af 10 mulige.

Med sejre over flere andre danske spillere, blandt andre ‘Ustun’ og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der repræsenterede AGF i sæson 2 af eSuperligaen, kommer ‘Agge’ til turneringen i topform.

Global Series point på spil

Fatih Üstun ligger øverste af danskere på Global Series rangeringen og har allerede sikret sin plads til verdensmesterskaberne i FIFA senere på året.

Han har også tidligere på sæsonen vundet Fut Champions Cup nummer 5, men mon ikke der er blod på tanden for danskeren alligevel

Turneringen foregår i PGL’s studier i Bukarest, Rumænien, hvor der den 18-19 maj kæmpes om en samlet præmiepulje på 30.200 dollars og 6820 Global Series Points.

Der er 10.000 dollars eller ca. 66.000 danske kroner til vinderen samt 850 Global Series point for at vinde på enten PS4 eller Xbox.

55 Shares