Sådan gik det danskerne ved første dag i Polen

Artiklen starter under annoncen
Plat eller krone? Sådan kan man også tage sine valg ved en major. Læs om det anderledes lille indslag fra G2 og om danskernes rolle ved dagens første runde af PGL Major 2017 her.

Der var spænding til allersidste skud, og i det hele taget er en rigtig god dag nu overstået i Krakow, hvor første runde af PGL Major 2017 netop er overstået.

En af de store favoritter var ved at smide det hele væk, da brasilianske SK Gaming – efter at have været foran 10-0 mod Penta – gik 11-11, inden de igen trak fra og vandt 16-13.

Dagens overraskelse

Det helt store resultat stod det primært tyske hold BiG for. På en dag, hvor det gik decideret skidt for danske Finn ‘karrigan’ Andersen, måtte forhåndsfavoritterne fra Faze se sig slået 8-16 af de noget mere ukendte spillere fra BiG.

Dagens skæve indslag

Hvad gør man, hvis man ikke kan blive enige om, hvilket map man skal vælge? På nogle hold ville kaptajnen eller træneren nok tage en beslutning, men det er åbenbart ikke demokratisk nok for G2. Her valgte man simpelthen at slå plat eller krone, og som du kan se herunder var Kenny ‘kennyS’ Schrub ikke helt tilfreds med situationen, selvom han tager det med et smil.

De vandt i øvrigt kampen efter at have været bagud 12-3 ved pausen.

Danskernes dag

Som nævnt var det ikke en god dag for karrigan på Faze. Holdet tabte kampen mod BiG, som de på forhånd var udnævnt til meget store favoritter over.

Heller ikke North formåede at vinde deres førsterundekamp. Kristian ‘k0nfig’ Wienecke spillede en fornuftig kamp, men ellers var der langt mellem snapsene for FCK’s esportssatsning. Amerikanske Cloud9 var for stor en mundfuld, og selvom det var næsten lige ved pausen, 7-8 til Cloud9, vandt amerikanerne rimelig sikkert 12-16.

Dagens sidste kamp var i forvejen blevet forsinket, og med et par tekniske time outs og en enkelt overtime måtte vi på den anden side af midnat, ind Astralis kunne tage sejren mod Immortals. Danskerne tabte første pistolrunde og de efterfølgende runder med dårlig økonomi, men kom med tilbage 6-6. Derefter så det fornuftigt ud, men pludselig trak Immortals fra med seks sejre i træk, og brasilianerne have tre matchpoint, som de dog alle spildte.

I overtiden kom Immortals foran 2-1, men Astralis tog de sidste tre i træk og vandt kampen.

Resultater fra dag 1

[flag=ua] Gambit Gaming  [flag=eu] mousesports
16 – 10 (Inferno)
[flag=se] Fnatic – [flag=eu] Flipsid3 Tactics
16 – 12 (Mirage)
[flag=pl] Virtus.pro – [flag=ru] Vega Squadron
16-2 (Nuke)
[flag=br] SK Gaming – [flag=eu] PENTA
16-13 (Inferno)
[flag=eu] FaZe – [flag=de] BiG
8-16
(Inferno)
[flag=dk] North – [flag=us] Cloud9
12-16 (Mirage)

[flag=eu] Natus Vincere – [flag=fr] G2 Esports
14-16 (Overpass)
[flag=dk] Astralis – [flag=br] Immortals
19-17 (Overpass)

Nederlag til Nikolaj Jensen

Trods en dag kraftigt præget af den polske major, er der også spillet andet esport rundt om i verden.

Den nordamerika Championship Series i League of Legends er stadig i gang, og her tabte danske Nikolaj Jensen sammen med sit hold Cloud9 til Immortals i en bedst-af-3. Cloud9 vandt første kamp men tabte de to efterfølgende.

 

0 Shares