Rocket League udvider med esport shop og Rocket Pass 3

Artiklen starter under annoncen
Fra 16. april kan du støtte dit favorithold i Rocket League ved at købe in-game ting i den nye esport shop.

Det er ikke fordi, man kommer til at mangle muligheder for at støtte danskere i den nye sæson af den bedste liga, Rocket League Championship Series.

Halvdelen af holdene har et dansk islæt – hele fire hold – til sæson 7 af RLCS.

PSG Esport, der sidste år fik en fjerdeplads i den europæiske RLCS, har stadig danske Emil ‘Fruity’ Moselund på holdet. Nicolai ‘Snaski’ Vistesen er blevet coach for Dignitas. Sidste sæson spillede han for Fnatic, der valgte at trække deres hold efter nedrykning til Rival Series.

Rasmus ‘Friis’ Friis er udskifter for The Bricks, der har overtaget pladsen fra FlipSid3. Triple Trouble med Aldin ‘Ronaky’ Hodzic sikrede sig sidste år oprykning fra Rival Series.

Hvad den nye esport-shop præcist kommer til at sælge, bliver først offentliggjort den 15. april.

Gode nyheder for content creators

Den 17. april kommer Rocket Pass 3. Der er offentliggjort ikke mange detaljer endnu. Det er dog blevet gjort klart, at der kommer et nyt Challenge system, som giver spillerne muligheden for at komme op i Pro Tiers.

Udover det får content creators nogle nye tools med et nyt system kaldet Replay Fx. Det giver både muligheden for at ændre DEPTH OF FIELD, baggrunden, tilføje green screen effekter, justerer farver og tilføje effekter. Systemet er stadig i beta, men det hele vil være tilgengænlige sammen med resten af Rocket Pass 3.

Rocket League kommer også til at have HDR Support, på både PS4, PS4 Pro and Xbox One S.

Sæson 7 byder på store ændringer

Når RLCS er tilbage igen er det med et stærkt samarbejde mellem ELEAGUE og udvikleren bag Rocket League, Psyonix, der ellers havde haft et samarbejde med Twitch før.

FC Barcelona, Team SoloMid og Renault Vitality er nogle af de nye hold vi kommer til at se i sæson 7. Den spanske fodbold gigant, FC Barcelona, har ellers indtil nu kun haft et Pro Evolution Soccer (PES) hold i deres fold.

Udover en masse holdændringer og helt nye hold, så bliver der også tilføjet en hel ny region – Sydamerika.

Sæson 7 i den europæiske liga starter klokken 18:00 søndag den 7. april, hvor Triple Trouble møder The Bricks. Præmiepuljen er igen på 214.250 dollars i den europæiske liga og 529.500 dollars til finalerne.

137 Shares