Riot Games i samarbejde med FACEIT

Artiklen starter under annoncen
Riot Games og FACEIT kunne 7. juni afsløre et samarbejde om et nordamerikansk talentprogram i League of Legends.

Målet for samarbejdet mellem Riot Games og FACEIT er at promoverer nye nordamerikanske LoL-talenter.

Hele talentprogrammet bygger på et sæsonformat, som løber fra juli til september, hvor de to bedste amatørhold kan få en plads i Riot Games’ LCS Scouting Grounds i november.

Talentturneringen, der er døbt Scouting Ground Circuit, har en præmiepulje på 60.000 dollars.

FACEIT er for den seriøse gamer

I en nyhedsopdatering fra Riot Games er der glæde at spore hos FACEIT, som er en platform for competitive gaming.

– FACEIT-platformen er kendt for at være en træningsplatform for seriøse gamere på alle niveauer og har succesfuldt udviklet esportsstjerner i flere esportstitler, fortæller Michele Attisani, Co-Founder & CBO af FACEIT.

– Vi er glade for at arbejde med Riot Games og for at have den mulighed for at være en del af udviklingen i en af de mest dynamiske og spændende competitive scener lige nu i nordamerikansk League of Legends, fortsætter Michele Attisani.

Talentudviklingen kommer først

– Det har aldrig været mere vigtig for os at sikre os et robust system til at sørge for udvikling og synlighed for den næste generation af League of Legends-stjerner, siger Chris Greeley, LCS Commissioner ved Riot Games.

Chris Greeley fortsætter med at fortælle, hvordan det giver alle amatørhold en mulighed for at kvalificerer sig til den rigtige Scounting Grounds ud fra modellen “fem spillere og en drøm”.

I Danmark har Red Bull og Copenhagen Flames stået for Scouting Grounds for de europæiske spillere. Det vides dog ikke om det vender tilbage i år.

35 Shares