‘refrezh’ efter sejr over Fnatic: – ‘k0nfig’ er en predator

Artiklen starter under annoncen
OpTic Gaming tog i går aftes, et skridt tættere på ESL Pro League-finalerne med en sejr over svenske Fnatic.

Fnatic, der ellers ligger nummer 5 på ESL’s worldranking, kunne ikke slå den danske roster fra OpTic over tre kampe. OpTic kan i skrivende stund ellers kun pryde sig ved at være nummer 34 på førnævnte liste.

  • OpTic 16 (Inferno) 13 Fnatic
  • OpTic 16 (Nuke) 19 Fnatic
  • OpTic 16 (Dust II)  7 Fnatic

Da 21-årige Ismail ‘refrezh’ Ali blev fanget af studieinterviewerne efter 2-1 sejren, var der også kun glæde at spore.

– Ja det føles godt at vinde mod Fnatic, de er et godt hold, det giver os en masse selvtillid og viser os hvor vi er som et hold, kunne en smilende Ismail ‘refrezh’ Ali fortælle.

Forbedringer siden indledende grupper

Da OpTic spillede første del af ESL Pro League sæson 9 kvalifikationerne, havde ‘MSL’ og ‘Niko’ kun været der i små 14-dage.

Dette gav en andenplads bag mousesports og foran blandt andet North.

– Vi har stadig det samme fundament, vi prøver at bruge flere taktiker og lave aftaler om hvordan vi skal agerer i forskellige situationer. Det er den samme spillestil, bare bedre og med flere taktikker og et ekstra map i poolen, svarer Ismail ‘refrezh’ Ali til spørgsmålet om, hvad der har ændret sig siden de indledende grupper.

‘MSL’ som in-game-leader

‘refrezh’ havde ikke andet end ros til overs for sine holdkammeratter og især sin IGL.

– ‘MSL’ er rigtig god til midround calling. Han prøver altid at sætte spillet op fra A-Z. Så der er en rød linje igennem hele spillet. Så det giver mening hvordan vi spiller og hvordan vi reagerer, og alle er komfortable i deres positioner, fortæller Ismail ‘refrezh’ Ali.

Han fortsætter med at fortælle, at der ikke er nogen der er i tvivl om, hvor der skal smokes og hvornår der skal flashes.

– Alle ved hvad de skal og det giver spillerne muligheden for at fokusere på deres eget spil, siger Ismail ‘refrezh’ Ali

Predators vs ?

I studiet havde de også lagt mærke til, at især Kristian ‘k0nfig’ Wienecke har nogle utroligt stærke starte og de spurgte ind til, om holdet gjorde noget for at sætte ham op.

– Faktisk gør han det mest af sig selv, han er et meget talentfuldt individ. Det meste af tiden kan han finde kills af sig selv, kunne Ismail Ali fortælle om holdkammeraten.

– Men især på Dust2 er han en predator. Han finder dueller og vinder dem hele tiden.
Ismail ‘refrezh’ Ali

Det var dog ikke kun ‘konfig’ der havde stærke plays. Nedenunder kan du se ‘refrezh’ clutche i en 3v1.

Nu venter polske Aristocrazy i aften klokken 22:00.

Torsdag klokken 18:20 står OpTic over for HellRaisers.

65 Shares