‘Pengu’ sikkert videre til playoffs i Six Invitational 2019

Artiklen starter under annoncen
To kampe var alt, hvad danskeren skulle bruge for at kvalificere sig til weekendens finalerunder.

Det tidligere suveræne tophold i den europæiske Pro League i Rainbow Six, G2 Esports med danske Niclas ‘Pengu’ Mouritzen, har haft det svært i ligaen, men til Six Invitational 2019 har holdet ikke slingret.

Mandag blev gruppespillet skudt i gang i Montreal, Canada.

16 hold har kvalificeret sig enten ved at komme til finalerunderne i sidste sæsons Pro League, ved kvalifikationsturneringerne eller ved at vinde DreamHack Montreal eller Six Major Paris.

Gruppe C

Og det var netop sejren i Paris, der sikrede G2 deres plads i gruppe C her ved Six Invitational.

Ikke at de havde behøvet det, for G2 vandt som bekendt også Pro League sæson 8, men så var dén kvalifikation i hvert fald sikret.

Med fra den europæiske Pro League er også Mock-it Esports.

De to resterende hold i gruppe C, Team Liquid og mantis FPS, kvalificerede sig fra henholdsvis Latinamerika og Asien.

To nemme kampe

Gruppens første kamp stod mellem G2 Esports og mantis – en bedst af tre – men der blev ikke behov for Oregon. For med to sejre på Clubhouse (8-6) og Coastline (7-4) var ‘Pengu’ videre til winners match.

Her ventede Mock-it, her havde slået Team Liquid i deres indledende kamp, men heller ikke Mock-it var nogen sand udfordring. Det blev også her til 2-0 i kampe (Villa og Coastline), og så var G2 Esports videre til weekenden.

Her er et par ord fra træner og manager, Tom Lee, om holdets sejr over Mock-it.

Pilot-program og Twitch drops

Præmiepuljen i år bliver markant højere, end vi tidligere har set ved Six Invitational.

Rainbow Six introducerede nemlige deres Pilot program sidste år, og det betyder, at en del af overskuddet fra team-brandede in game items (For eksempel et logo på et gevær) går tilbage til de enkelte hold, og en mindre del går til præmiepuljerne.

Puljen er lige nu på over en million dollars, og den har stadig mulighed for at stige til maksimumbeløbet på to millioner dollars.

Følger du med på Twitch, så får du en lille kosmetisk belønning i spillet. Farven afhænger af, hvor længe du følger med.

  • Kobber: 1 time
  • Bronze: 5 timer
  • Sølv: 10 timer
  • Guld: 15 timer
  • Platin: 20 timer
  • Diamant: 25 timer
Hårdt arbejde i Pro League

Mens det indtil videre er gået forrygende i Six Invitational, så markerer turneringen, at vi er halvvejs i sæsonen i Pro League.

Og her er det gået mindre fantastisk for G2 Esports. I sæson 8 fløj danskerens hold nærmest gennem turneringen og sikrede sig en suveræn førsteplads med 11-2-1, men her i sæson 9 er det indtil videre blevet til en mere lunken præstation.

G2 er lige nu 2-3-2 med fire point op til stregen for kvalifikation til slutspillet og hele ti point op til sæsonens førehold, Team Empire. Så der skal ske noget, hvis G2 Esports og Niclas ‘Pengu’ Mouritzen skal kvalificere sig til slutspillet i år.

Du kan se programmet for weekenden herunder. Du skal lige lægge seks timer til alle tidspunkter, da nedenstående viser lokal tid.

8 Shares