Overraskelserne fortsætter i toppen af LCS

Artiklen starter under annoncen
Uge 2 er ovre i NA, og det ser ud som vi haren spændende sæson i vente.

Med tre hold i toppen efter den første uge var det spændende, om finalisterne fra MSI kunne overkomme deres nederlag søndag mod Echo Fox og vise det niveau, de tidligere var på.

Samtidig var det værd at holde øje med, om de tre tophold kunne forblive deroppe.

Optic og Cloud 9 fortsætter stimen

Cloud 9 og Echo Fox åbnede weekenden mod hinanden, hvor det var spændende at se, om Echo Fox kunne fortsætte efter at have slået Team Liquid.

De valgte at prøve at forsøge sig med en Veigar i supportrollen for at komme Sona, Taric i botlanen til livs, da det gælder om at ramme dem i deres early game. Det lykkedes ikke som de ville ønske, og i sidste ende var det for meget for Echo Fox, som efter 35 mins spil måtte se sig slået.

Team Liquid kunne derefter op mod 100 Thieves, og her viste TL at de var det bedre hold, og ødelagde 100 Thieves og det så ud som om, de havde overkommet deres loss ugen før.

Golden Guardian gået i stå

I Optic mod Counter Logic Gaming var historien det samme som TL-kampen, hvor det så ud som om, kun Optic havde lyst til at spille det spil, og kunne derefter meget overraskende se sig selv gå 3-0 og lave den bedste start på et split nogensinde.

Sidste kamp bød på Golden Guardian mod Clutch Gaming.

Golden Guardian, som vi så ugen før, lignede nogen, der var gået på ferie eller i hi, da de intet kunne stille op mod Clutch og hypen omkring 2-0 Guardians så ud til at være død.

Golden Guardian stærkt tilbage

Søndag bød på to store kampe i Golden Guardian mod Cloud 9, og Optic mod Flyquest, da Cloud 9 overraskende tabte til Golden Guardian.

Det så tæt ud spillet igennem med en lille goldlead til C9, men en rigtig dårlig Baron gjorde, at Golden Guardian kunne presse sig tilbage i spillet og sikre sig den næste Baron.

Herefter leverede C9 en rigtig dårlig teamfight og Golden Guardian kunne med en Ace, og deres holdleder Froggen, som endnu en gang havde fået sin Anivia, sikre sig en sejr og hertil kommer spørgsmålet, om et Anivia ban er nødvendigt for at stoppe Golden Guardian?

Optic kunne derfor med en sejr sikre sig førstepladsen alene med et win over Flyquest, og de valgte ikke at skuffe og vandt i samme overbevisende stil som deres spil om lørdagen mod CLG.

Derved har vi i NA Optic i front, hvilket vil overraske mange, da de ellers ikke har været i snak når man taler om tophold i Amerika. Med deres næste uges kampe værende mod Team Liquid og Cloud 9, bliver det spændende at se, om de kan holde sig i toppen og derved vise, at de skal regnes som et tophold eller de falder til de to kæmper som mange vil kalde NAs to bedste hold.

60 Shares