Origen sensationelt videre til LEC-finalen i Rotterdam

Artiklen starter under annoncen
Origen er videre til finalen i LEC Spring Split i Rotterdam efter en fantatisk 3-1-sejr over sidste års finalister fra verdensmesterskaberne og de europæiske mestre, FNATIC.

Pressemeddelelse fra RFRSH.

Origen har oplevet stor fremgang siden holdet blev genfødt under danske RFRSH Entertainment, hvor sportsdirektør, Kasper Hvidt, hans performance-hold og resten af organisationen har sørget for at skabe de bedste mulige rammer for holdet til at præstere under. Der har været fokus på altr mentalt, fysisk, taktisk og teknisk for at optimere setuppet til det maksimale.

– Da vi fik Origen ind hos RFRSH havde vi et mål; at bygge en performance-fokuseret struktur omkring holdet. Nu står vi i finalen i holdets første sæson, og jeg er så utrolig stolt og imponeret over alles præstation, lige fra spillere og trænere til alle de mange mennesker omkring holdet, der hver dag yder en kæmpe indsats for at være, hvor vi er i dag, siger Kasper Hvidt, Sportsdirektør, RFRSH Entertainment.

Martin Lynge, General Manager, Origen:

– Vores første mål under den nye struktur hos RFRSH var at kvalificere os til slutspillet. Nu er vi i finalen efter at have slået et af de allerbedste hold i verden. Det er bare en imponerende præstation. Nu skal vi nulstille og indstille fokus på ny. Som altid er vores tilgang én kamp ad gangen, og det er også sådan vi går ind til finalen.

Finalen spilles i Ahoy Arena i Rotterdam, og G2 Esport er nu det eneste hold der står i mellem Origen og LEC-mesterskabet.

– Det bliver virkelig spændende at møde G2 igen. De er utroligt dygtige og hårde modstandere, men vi har slået dem før. Vores selvtillid er høj, og vi har stor tillid til hinanden. Vi står sammen som et hold, både spillere, trænerstab og alle andre i organisationen, siger Martin Lynge.

Jonas ‘Kold’ Andersen, spiller, Origen

– G2 har været sæsonens bedste hold, men energien på holdet er god. Vi tror på vores måde at gribe tingene an på, og vi kommer selvfølgelig 100 % forberedte ind til kampen.

– Jeg elskede det i arenaen! Det er det, vi spiller for, og publikum var for vildt. Stemningen var i top, og vi kunne virkelig mærke vores fans fra start til slut. Nu glæder jeg mig bare til i morgen.

Finalekampen mod G2 spilles i et bedst ud af fem-format søndag d. 14 april. Kampen starter kl. 17 og kan ses på https://www.twitch.tv/riotgames

Vinderen går videre til Mid-Season Invitational, MSI, som i år afholdes i Taiwan og Vietnam i maj måned. Her mødes de bedste hold fra hver region rundt om i verden.

73 Shares