“Sig Jolly til din cola” bliver til #jollygoodgame

Artiklen starter under annoncen
Fra “Sig Jolly til din cola” til #jollygoodgame – Odense Esport indgår samarbejde med Jolly Cola.

Det er efterhåndeden mange år siden, at Jolly Cola havde store markedsandele på det danske marked, men nu gør den fynske klassiker et forsøg på et comeback.

Og det bliver sammen med ingen ringere end Odense Esport, hvis aftale med Carlsberg udløb i februar.

Bare fordi, så kan du lige se den legendariske reklamevideo med Tina Kjær.

Aftalen blev skudt i gang under bryggeriets 60 års jubilæum i sidste uge, og nu bliver Jolly en tydelig del af både Odense Esports teams og events. Det fortæller Jens Martinus Pedersen, direktør i Odense Esport, til Slash Esport.

– Det giver os noget synlighed. Det er et godt brand for os at repræsentere, og visa versa. De vil gerne forny sig, og vi kan læne os op af et stolt dansk brand, siger Jens Martinus Pedersen.

#jollygoodgame

Tidligere skulle vi sige Jolly til vores cola. Det er du stadig velkommen til, men nu hedder taglinen #jollygoodgame.

Og med dét hashtag er der heller ingen tvivl om, at det er det unge publikum, som Jolly gerne vi have fat i – hvis man skulle være i tvivl efter det her samarbejde.

– Jeg er da stolt af aftalen. Det er banebrydende for os at få den slags partner, siger Jens Martinus Pedersen

Man kan mene, at en aftale mellem en esportsorganisation og et sodavandsbrand går en smule imod tidens trend.

– Ingen har godt at bælle halvanden liter cola – hverken gamere eller fodboldspillere. Det er jo helt generelt, at man skal tænke sundt, men jeg kan ikke forstå, hvorfor esport skulle behandles anderledes end alt muligt andet, siger Jens Martinus Pedersen.

Som alternativ til de store internationale

Jolly Cola brygges af Bryggeriet Vestfyen, og de skriver i en pressemeddelelse:

– Jolly Cola blev første gang introduceret tilbage i 1959 med formålet om at skabe Danmarks helt egen cola som et modtræk til de internationale læskedriksproducenter, og produceres i dag af A/S Bryggeriet Vestfyen. Jolly er et dansk brand, som tilbyder danskerne flere smagfulde produkter indenfor læskedrikskategorien og distribueres i de danske supermarkedskæder. Jollys mission er at være en del af den danske hygge, de danske traditioner og de originale øjeblikke.

35 Shares