Nu er det nu! eSuperligaen sparkes i gang

Artiklen starter under annoncen
Vi kender klubberne, vi kender spillerne, og programmet er klart. Mandag aften spilles de første otte kampe i sæson 1 af eSuperligaen.

Klokken 17 mandag går det løs. 16 klubber skal fra i dag to måneder frem have afgjort, hvem der skal tage titlen i den første eSuperligaen nogensinde.

Og det er nogle stjernespækkede hold, som vi får at se de kommende uger, hver mandag og tirsdag. De absolut bedste spillere fra Danmark er repræsenterede, men selvom

Klubberne i eSuperligaen har haft helt frem til i dag til at præsentere deres spillere, og mens nogle har haft FIFA-spillere i mere end et år, så er de fleste klubber hoppet med på vognen, efter ligaen blev annonceret.

Får AGF revanche fra søndag

Kampprogrammet ligger klar, og det bliver Esbjerg fB og North, der lægger ud på A-streamet. Det er også det stream, som Canal 9 transmitterer.

Ovre på B får SønderjyskE og AC Horsens æren af at sparke sæsonen i gang.

Vi får også et par interessante jyske lokalopgør i aften, da først Silkeborg IF tager imod FC Midtjylland og efterfølgende Randers FC mod AGF. De to sidstnævnte mødtes søndag i Aarhus i Superligaen, hvor det blev til en 0-2 sejr til kronjyderne.

https://www.facebook.com/eSuperliga/photos/a.2174283012896446/2180788188912595/?type=3

superliga.dk ligger hele programmet for grundspillet,

Stærke københavnere

Og selvom man skal passe på med at udpege favoritter alt for tidligt, så ser FCK’s og Nordisk Films mandskab, North, vanvittigt stærke ud.

Først præsenterede klubben den bedste dansker i moderne FIFA gennem tiden, August ‘Agge’ Rosenmeier, og på dagen, hvor det hele går løs, har North annonceret, at de som forventet henter Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen i Manchester City.

Fokus og spillerinterviews

På Slash Esport kan du hver uge få et indblik i hver af de 16 hold og deres spillere, og vi lægger ud med OB, der var det første danske hold til at tage FIFA til sig.

Om turneringen

Der dystes i EA SPORTS FIFA 19 og turneringen er en del af The Official League Qualifying events i EA SPORTS FIFA 19 Global Series.

Præmiepuljen, som fordeles mellem de otte klubber, der klarer sig bedst, er på hele 365.000 kr., hvilket gør det til den turnering i Danmark, der har den største præmiepulje nogensinde i en dansk FIFA-turnering.

– Vi er enormt stolte over endelig at kunne løfte sløret for eSuperliga. Flere af Superliga-klubberne har været i gang med esport et stykke tid, mens det for andre er ret nyt. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med
Dreamhack, der har mange års international erfaring med afvikling af den her type turneringer. Vi ser frem til at levere et esport-produkt af høj kvalitet, som kan matche det, der leveres på grønsværen, sagde
direktør for Superligaen A/S, Claus Thomsen i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af ligaen.

11 Shares