NPF indtager Messe C i Fredericia – og netforbindelsen er klar!

Mandag ankom NPF til messehallerne i Fredericia, hvor op imod 5000 gamere i weekenden indtager pladsen.

Sidste års store samtaleemne – manglen på internet det første døgn – har naturligvis fyldt kommentarfelterne omkring NPF her op til 2018-versionen, så Slash Esport har taget en snak med en af arrangørerne bag, nemlig Ulrik Petersen.

– Selvfølgelig får vi internet i år. Og vi får rigtig hurtigt internet. Der er investeret i helt nyt udstyr til at kunne trække trafikken, og der er lavet mange tests undevejs. Vi har senest testet vores og udbyderens udstyr sammen, så vi er helt sikret på, at alt virker – fra den enkelte computer til udbyderen.

Kapaciteten er firdoblet i forhold til sidste år, og den slags koster penge.

– Vi har valgt at overdimensionere, for det er ikke nok, at det virker. Vi er nødt til at sende et signal om, at vi tager det seriøst. Det koster bestemt nogle ressourcer, men jeg mener, at det er det værd, siger Ulrik Petersen.

Fiber i loftet

Da vi talte med ham mandag eftermiddag var hallen ved at blive målt op, og fiberkablerne klar til at blive sat op.

– Vi skal have kabler på tværs at hallen oppe i luften, og det er altså lidt nemmere at gøre, når der ikke er sat stole og borde op.

Hallen inden bord, stole, kabler og computere rykker ind. Foto: Ulrik Petersen

I dag, tirsdag, kommer de folk, der skal have stande på expoen, og så bliver hallen fyldt op derfra.

Fortnite og standup 

To nye ting springer i øjnene i forhold til sidste år. Fortnite er (selvfølgelig) på programmet, og så vægtes CS:GO i endnu højere grad.

– Vi satser på en lidt større CS-turnering i år med inviterede hold en en kvalifikationsturnering og 75.000 kroner i puljen, fortæller Ulrik Petersen.

Sidste år var nogle hold generede af lyd fra scenen under deres kampe.

– Det ligger lidt i kortene ved sådan et arrangement, at der er larm, og der sker en masse ting samtidig. Men vi hører selvfølgelig også, hvad folk siger, og derfor begrænser vi lyden fra scenen til kun at være deroppe. Det vil sige, at der ikke er højtalere ind i den anden hal.

Slash Esport er igen i år at finde ved NPF.

Serverne sættes op
9 Shares