North tilføjer Apex-spiller

Artiklen starter under annoncen
North er på vej ind i den tredje esport. Det bliver med Apex-spilleren Matej ‘MaTaFe’ Fekonja.

Først var det Counter-Strike: Global Offensive. Så blev det FIFA, og nu er North klar til at træde ind på den populære Apex-scene med deres første spiller.

Det bliver den 23-årige slovenske tidligere CS:GO-spiller Matej ‘MaTaFe’ Fekonja.

– Jeg er meget glad for at være kommet til North, og jeg er sikker på, at med deres støtte er det ingen grænser for, hvad vi kan opnå sammen, siger Matej ‘MaTaFe’ Fekonja i en pressemeddelelse.

Har scoutet ‘MaTaFe’ længe

Også hos North er man selvsagt godt tilfredse med tilføjelsen. Det fortæller pressechef i North, Christian Sloth, til Slash Esport.

– Vi tror på Apex som både esport og som populær casual spil – de vanvittige tal taler for sig selv. EA kommer til at satse stort på Apex som esport.

– Vi har scoutet ‘MaTaFe’ ret længe, og vi er sikre på, at han er et perfekt fit for North.

‘MaTaFe’ skal streame under North’s banner fra sin hjem i Slovenien, og så er det meningen, at organisationen skal ind på esportsmarkedet i Apex. Men hvem klubben har i søgelyset, kunne vi ikke lokke ud af Christian Sloth.

– North går efter at være kompetetive i verdenstoppen i alle spil, vi går ind i. Det skal vi også på sigt i Apex, når der er en turneringsstruktur. Men vi holder vores forhandlings- og scoutingprocesser internt.

Først stream, så esport

Derfor bliver det i første gang streaming, som ‘MaTaFe’ skal fortsætte med, og så skal han væren en del af processen omkring at opbygge et hold.

– Det er klart, at vores spillere skal passe sammen både socialt og gameplay-mæssigt, så det vil være naturligt at tage ham med på råd.

‘MaTaFe’ er en streamer, der er god til at forklare, hvad han laver, på streamet.

– Jeg har fået rigtig meget god feedback på mine on-the-fly analyser og forklaringer på, hvad jeg tænker, når jeg spiller. Så jeg vil helt sikkert arbejde på at finpudse den evne, siger Matej ‘MaTaFe’ Fekonja.

Du kan se hans stream herunder:

 

 

95 Shares