North søger Apex-spillere

Artiklen starter under annoncen
Apex Legends har taget Twitch med storm og slog Fortnites rekorder lynhurtigt. Nu hopper den anden store danske organisation med på bølgen.

Er du allerede godt inde i det spritnye spil, så er der chance for at komme på hold hos de største danske organisationer.

Lørdag kunne North fortælle, at holdet holder øje med Apex Legends, og hvis du er dræbermaskine i spillet, så skriv til dem roar.ly/apexscouting.

Det er anden gang, at FCK og Nordisk Films organisation har udvidet. Det, der startede som et Counter-Strike: Global Offensive-hold, har nu også et FIFA-hold, der spiller med i eSuperligaen.

Flames kom først

North er ikke den første danske organisation, der er hoppet på Apex-bølgen.

Mandag meldte Copenhagen Flames ud, at de søgte Apex-spillere.

https://www.facebook.com/copenhagenflames/photos/a.301485276851643/792088167791349

Apex Legends blev lanceret officielt for mindre end to måneder siden, og den enorme succes har banet vejen for den absolut hurtigste vej ind i en stor dansk organisation.

Spillet har i ekstrem grad formået at trække stjernespillere fra de andre Battle Royal-udgivelser, og under den seneste Twitch Legends så vi nogle af de allerstørste Twitch- og Youtube-profiler spille med om præmiepuljen på 100.000 dollars.

27 Shares