Nordavind vinder Fragleague sæson 2

Artiklen starter under annoncen
Fredag aften var det slut i danskeropgøret, efter at Nordavind og Casper ‘Al Dente’ Vissing havde taget en 4-1 sejr i finalen over Triple Trouble og Aldin ‘Ronaky’ Hodzic.

I maj blev Nordavind norske mestre efter sejr i Telialigaen, og nu kan de så også hæve gevinsten på 25.000 svenske kroner efter sejren i sæson 2 af Fragleague.

Selvom den svenske krone står i en mindre kurs end den danske kan Casper ‘Al Dente’ Vissing stadig tage en flot præmie med hjem.

Og det norske esportssamarbejde mellem fodboldklubben Vålerenga og BX3 eSports Club kan haste videre til den næste turnering, nemlig Rocket Baguette Superstar League.

RLCS-holdet tabte

Finalen vandt de 4-1 over danske ‘Ronaky’ og Triple Trouble, der ellers med deres Rocket League Championship Series (RLCS) status kunne ses som favoritter.

Nordavind lå sidste år og spillet med i Rival Series, som er rækken under RLCS, denne spiller de dog ikke med i, i år.

Det var dog ikke et fuldtalligt Triple Trouble da franske ‘Kassio’ sad over og den norske udskifter ‘Seeb’ måtte tage over.

Taberne kan se frem mod RLCS finalerne

Nu kan Triple Trouble dog lægge hele deres fokus på finalerne i RLCS sæson 7.

Her skal de den op imod Lowkey Esports og Cloud9 i gruppe D.

RLCS-finalerne starter den 21. juni klokken 18:00, og her skal danske Emil ‘Fruity’ Moselund fra PSG Esports på banen. Holdet møder nemlig NRG i den første kamp.

74 Shares