‘Munckizz’: Niveauet er steget meget siden jeg sidst spillede i LCD

Artiklen starter under annoncen
I 11. uge af League Championship Denmark indtager Good Game Esports for første gang førstepladsen efter fire ubesejrede uger i streg.

Topkampen mellem Roligan mod Solidarity lagde ud i denne uge, og den skuffede ikke. I et tæt map et, hvor det svingede meget i early til mid game, formåede Roligan er sikre sig sejren. Men det skulle hurtig vise sig at være en kort succes, da de i map to blev de destrueret af Solidarity og dermed er serien uafgjort.

Men på map tre tog Roligan sig sammen og gav Solidarity deres egen smag af destruktion og flåede dem fra hinanden og dermed sikrede sig serien 2-1 i sidste ende.

Ugens anden kamp så vi nye spillere komme til i Good Game Esports mod Singularity.

Doxy fik debut for Good Game Esports, som tidligere har spillet for Virtus Pro og Natus Vincere i Rusland. Munchkizz fik debut for Singularity, som har spillet spring-splitet i England for Enclave Gaming samt spillet European Masters Play-In med dem.

Men for Singularity, skulle det vise sig at være en ordentlig omgang tæv, de gik i møde. Good Game Esports dominerede begge maps i overbevisende stil og satte Singularity på plads. En rigtig god debut for Doxy, kan man sige.

Kaos i Horsens mod Sørby

Ugens tredje kamp Tricked Academy vs SuperNova Red skulle have været et stomp for SuperNova Red, men på det seneste har de haft meget besvær med at vinde og dette holder fast på første map, hvor Tricked Academy vandt. Med dette map nederlag, er SuperNova Red nu uden for top fire.

Men SuperNova Red skal vinde de næste to maps for ikke at komme ned og stå lige med Sørby. Til deres held var dette tilfældet. På både map to og tre vandt de i overbevisende stil mod bundpropperne og dermed sikrer sig lige point med Roligan.

Ugens sidste kamp Horsens mod Sørby var et sandt kaos. Map et vandt Sørby, som alle nok havde forventet, men på andet map blev det et solo queue game. Bendix var gået i junglen og Kridz var mid, hvilket skabte et kæmpe kaos. Med en killscore på 35-17 i Horsens favør og Kridz på en 17/0/5 Zed, vandt Horsens andet map.

Tredje map skulle vise sig at være rigtig tæt, men med en baron til Sørby tog det hurtig fart og de vandt mapet kort efter og dermed sikrer sig 2-1 sejren i serien og dermed kun 2 point fra at nå top 4.

Ærkerivalerne er GGE

I anledning af Christian ‘Munckizz’ Munch debut for Singularity, har vi fået en snak med ham om ligaen.

Velkommen tilbage til LCD! Efter et split i det britiske, er du glad for at være tilbage?
– Mange tak, er glad for at være her. Det er altid sjovt at komme tilbage til der, hvor man startede.

Det blev ikke til sejr i din debut for Singularity, men hvordan synes du niveauet er i ligaen denne sæson i forhold til sidste sæson?
– Niveauet er steget meget siden jeg sidst spillede i LCD. Jeg ser potentiale i mange af ligaens spillere, og kampen om førstepladsen er blevet meget hårdere. Da jeg selv spillede i LCD var der kæmpe svingninger i niveauet, men i år er der 5-6 hold der kan vinde splittet.

Hvem er ærkerivalerne i ligaen, du tænker i skal vinde over?
– Jeg ser helt klart GGE som vores største rival. De har fået nogle gode spillere ind på deres roster, og er helt klart et hold som jeg ser i finalen, sammen med os selv selvfølgelig

Hvem tænker du der slutter i top 4?
Lige nu ser jeg gerne os selv i top 1, GGE nummer 2, Roligan nummer 3. Det sidste spot bliver en rigtig tæt kamp mellem, Supernova, Solidarity og Sørby.

Skemaet for næste uge:
  • Søndag d. 13. maj: Good Game Esports vs. SuperNova Red
  • Mandag den 14. maj: Roligan vs. Singularity
  • Tirsdag den 15. maj: Tricked Academy vs. Horsens
  • Onsdag den 16. maj: Solidarity vs. Sørby
8 Shares