‘mimi’ videre til semifinalerne i Intel Challenge 2019

Artiklen starter under annoncen
Michaela ‘mimi’ Lintrup og hendes nye hold Assassins tog førstepladsen i gruppe A og er nu klar til semifinalerne.

Først tog Assassins en sikker sejr over brasilianske paiN på 16-7. Det gjorde de på map’et Inferno, hvor de kom klart stærkeste fra start. En 5-0 føring på terrorist-siden gav pause resultatet 11-4.

Selvom de gav pistolrunden og den efterfølgende runde væk efter sideskiftet, kunne Assassins trække sig sejrrigt fra kampen med 16-7. Danske ‘mimi’ endte med flest kills på serveren, 23 af slagsen.

Slog sidste års vindere

Derefter skulle gruppe A’s vinder findes i en kamp mellem de forsvarende Intel Challenge mestre og Assassins. Ligeså overbevisende som Assassins havde Dignitas vundet deres første gruppekamp mod Orgless 16-8.

Gruppevinderen skulle nu findes på Dust2, og her startede det dårligt for Assassins. De startede på CT-siden og var nødt til at tage en timeout efter at have tabt de første fire runder. Timeouten den ønskede effekt, og efter nogle meget tætte runder fik de vendt kampen, og ved 5-6 til Dignitas var det de tidligere mestre, der tog en timeout. Det hjalp ikke, og ‘mimi’ kunne efter at have vundet en-mod-en, desarmerer bomben og gøre det til 6-6.

Resten af halvlegens runder gik også til Assassins, og de kunne gå til pause med en 9-6 føring. T-siden startede med et totalt dominerende Assassins, som først tabte en runde ved stillingen 15-6. Derefter gav de dog nogle runder væk. Især ved stilling 15-10 så det ud som, at de ville afgøre det – og endda i en runde hvor de ikke havde købt.

Det ender dog runden efter med en 16-11 sejr over sidste års vindere. Der var ros til danske ‘mimi’ fra kommentatorene, som klart havde hende som deres bedste spiller i turneringen indtil videre. Michaela kunne også gå ud af kampen mod Dignitas med 26 kills.

‘mimi’ og co. skal spille deres semifinale imorgen, fredag den 1. marts.

30 Shares