‘Mimi’ i Katowice: Eneste dansker i CS:GO kvindeturneringen

Artiklen starter under annoncen
De bedste kvindelige CS:GO-spillere skal i aktion på torsdag, og det er med danske Michaela ‘mimi’ Lintrup helt forrest i feltet

Nu skal det hele i Counter-Strike-verdenen ikke kun handle om Astralis og deres flotte præsentationer til Majoren.

Den 28. februar til den 2. marts kæmper de bedste kvindelige CS:GO hold om Intel Challenger titlen og 50.000 dollars. Turneringen har kørt siden 2015 og danske Michaela Lintrup har vundet både i 2016 og 2017.

– I en verden hvor alle kan deltage og konkurrer i en ESL-turneringer, så ser vi ingen grund til at en kvinde ikke kan blive vinder af de største konkurrencer siger Michal Blicharz, Vice Precident of Pro Gaming at ESL til intelextrememasters.com.

Der er god grund til at have fokus på kvinder i esport. Esportwizard.com kunne nemlig fornyligt fortælle, at den kvindelige andel, der ser esport, var på 30,4% i fjerde kvartal af 2018.

– Vi har lavet Intel Challenge i samarbejde med Intel for at hjælpe med at promovere kvindelige rollemodeller i esport og i håbet om at inspirerer flere kvinder til at begynde på competitive gaming og prøve at blive verdens bedste..

Michaela tørner ud for internationale Assassins

Det eneste hold der var kvalificeret fra start, var ‘mimi’s tidligere hold Dignitas. Som forsvarende vindere af turneringen blev de inviteret, hvor alle andre hold har været igennem en online kvalifikation.
‘mimi’ spiller for Assassins, der foruden danskeren består af 2 russere, en belgier og en amerikaner. Først skal de op mod TiMe DaS LiNdAs fra Brasilien.

Gruppe A:
Dignitas vs. ORGLESS
Assassins vs. TiMe DaS LiNdAs

Gruppe B:
CLG.RED vs. CROWNS (ex sq.prospect)
Besiktas vs. Carnage FE

De første kampe spilles som bedst-af-en og derefter vil resterende kampe være bedst-af-tre. Semifinalerne spilles fredag den 1. marts og finalen bliver spillet lørdag den 2. marts klokken 12:00. Finalen vil også blive spillet på Ballroom Stage til IEM Expo. Indgang er gratis, så hvis man er i Katowice, så tag da ind og støt Michaela.

20 Shares